SD bemöter Expo:s smutskastning i TV4

Sverigedemokraterna fick för första gången vara med i TV4:s Kvällsöppet– inte för att tala om sin politik, utan för att försvara sig mot etablissemangets demonisering och smutskastning av partiet och dess sympatisörer.
SD:s presstalesman Erik Almqvist fick inte ens berätta om våldsvänsterns attacker och förföljelse av partiets kandidater i valet.

Daniel Poohl från AFA:s politiska gren Expo fick istället breda ut sig och insinuera att det var SD som är skurken som ska spikas på skampålen- inte för vad de har gjort, utan för de politiska åsikter* som Expo/Daniel Poohl tillskrev dem. Ska vi med samma logik även spika upp våldtäktsoffren på skampålen ?
(*Anm. SD har ännu inte själva fått presentera sitt partiprogram/valmanifest i media. Märkligt-eller hur ?).

Erik Almqvist tillbakavisade Daniel Poohls invektiv som ren och skär smutskastning av ett demokratiskt parti.

Marcus Birro (bror till Kommunistpartiets Peter Birro) inflikade att vi hade ”massinvandringen” att tacka för välfärden, inte minst arbetskraftsinvandringen på 50-60talet**, och tog sin pappa från Italien som exempel.
(**Anm. SD har inte ifrågasatt att 50-60talets arbetskraftsinvandring bidragit till välfärden. Tvärtom).

Erik Almqist svarade att SD är för den typen av arbetskraftsinvandring och sa att han själv hade invandrarbakgrund***.
Hans mamma hade kommit till Sverige som arbetskraftsinvandrare från Finland under samma period.
(***Anm. Nu blev det riktigt obehagligt för TV4, när det visade sig att även SD:s presstalesman hade invandrarbakgrund. Kan man vara ”främlingsfientlig” om man själv är invandrare eller har invandrade föräldrar ?).

Kommentar:
Jag har haft vissa betänkligheter till korstågstänkandet som omhuldas av vissa ledande personer inom SD. Även inom Kristdemokraterna, Folkpartiet, Moderaterna och Socialdemokraterna finns liknande tankegångar, vilket jag som ateist starkt ogillar.

Men efter Erik Almqvists framträdande har min tilltro till de goda krafterna inom SD stärkts. Han gjorde ett starkt intryck och lät sig inte provoceras av Daniel Poohls invektiv och programledaren Ekdals osmakliga insinuationer.

Jag har även (till skillnad mot journalisterna) läst SD:s partiprogram/valmanifest utan att hitta något främlingsfientligt eller rasistiskt. Har inte heller hittat allvarliga luckor och logiska kullerbyttor i SD:s skuggbudget, vilket uppskattas av oss ekonomiskt sinnade. Är mer orolig för riksdagspartiernas oansvariga huggsexa i valrörelsen och vad som händer i kommunerna med nuvarande majoriteter.

Jag fäster inget avseende vid vad Expo/våldsvänstern och andra meningsmotståndare tillvitar SD. Man kan inte grunda sina beslut på skitsnack och smutskastning från politrucker utklädda till ”forskare”.
Under mina år som ”riktig” forskare lärde jag mig att sanningen ska sökas nära källan, utan ovidkommande hänsyn.
Men det var innan universiteten blev politiska tankesmedjor.

//Elfyma +
Ännu en invandrare som kommer att rösta på det ”främlingsfientliga” SD.

1 Responses to SD bemöter Expo:s smutskastning i TV4

  1. […] SD bemöter Expo:s smutskastning i TV4 […]

Lämna en kommentar