Att använda Expo som källa som Aftonbladet och Expressen så gärna gör.

Visar tydligt att sanningen inte är viktig. Utan bara SD smutskastas är allt tillåtet. Lite info om Expo och dess grundare i Sverige.

”Tobias Hübinette föddes i Cholla-provinsen i Sydkorea. Han adopterades till Sverige, och växte upp i Motala, Östergötland. I tonåren och tidiga 20-årsåldern var han politiskt aktiv som anarkist och syndikalist, och inom Antifascistisk aktion (AFA) i Uppsala. I samband med detta engagemang fälldes Hübinette för ofredande och förtal av Uppsala tingsrätt. Hübinette var medarbetare på tidskriften Expo 1995-1997, och hävdar själv att han var en av grundarna av densamma.
* Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!
o Källa: Creol, nr. 1/1996.

* Jag började helt enkelt attackera och mer eller mindre misshandla personer som betedde sig rasistiskt i min närhet. Det kunde röra sig om allt från fullfjädrade skinheads, till barn i skolåldern eller äldre herrar och damer.
o Källa: Svartvitt, nr. 1/1996.

* Den asiatiska kvinnan inte bara feminiseras utan infantiliseras också, och omvandlas därmed för västerländska män till en pedofil fetisch, det vill säga ett föremål som kan dyrkas, upplevs bära på njutning och laddas med undertryckta begär. Vad som driver denna fetischisering av asiatiska kvinnor är nämligen inget annat än undanträngda pedofila böjelser som här kan komma till uttryck som en socialt accepterad blandrelation, dessutom hyllad som ett mångkulturellt ideal. Därmed blir svenska män som bär på ”gula febern” och därmed skriver in sig i en lång västerländsk tradition av övergrepp utförda av europeiska kolonialherrar och amerikanska soldater till och med belönade för sin pedofila läggning.
o Källa: ”Vithetens gula feber”, Mana, nr. 2/2005.”

Sedan är det så att det är vi skattebetalare som står för fiolerna när vi skall brännmärkas och hånas och kuvas.

”Indirekt har stiftelsen Expo erhållit ekonomiska medel från staten i form av 2,2 miljoner kronor från Allmänna arvsfonden  för det tvååriga projektet ”Demokrati mot rasism” som syftade till att ”definiera metoder som kan motverka rasistiska och extrema gruppers lokala rekrytering av skolungdomar”.  Projektet involverade ”de demokratiska politiska ungdomsförbunden”.

Under 2002 och 2005 mottog Expo sammanlagt 1,1 miljon kronor från (med fem miljoner kronor statsunderstödda  Stiftelsen Hela Sverige – Artister mot nazister. Under 2006 beviljades man en halv miljon kronor per år under en femårsperiod från samma stiftelse. I januari 2008 premierades 14 Expo-medarbetare med sammanlagt 350 000 kronor från artister mot nazister. Stockholms läns landsting delade 2006 ut ett pris på 20000 kr till Expo.Centrum mot rasism delade 2005 ut ett pris på 30 000 kr till Expo. Stiftelsen Expo har fått in 371 000 Euro (ungefär 3.5 miljoner kronor) via sina kontrakt som nationell samordnare för projekten RAXEN3 – RAXEN 6.

Vissa år får man stöd från kulturrådet, 2006 fick man exempelvis 75 000 kronor och i januari 2008 beviljades tidningen Expo ett distributionsstöd för kulturtidskrifter på 175 000 kr.

En del av Expos inkomster är stöd från privata organisationer (bland annat det stiftelsedrivna Bokförlaget Natur och Kultur) och privatpersoner.
Föreläsningarna ges till de som är intresserade, i synnerhet säljs föreläsningar till lärare, politiker, poliser, socialtjänsten, elever och journalister.
Samarbeten

Efter valet 2006 sammanställde Expo tillsammans med ABF, Helene Lööw och Graeme Atkinson ett studiematerial om Sverigedemokraterna, avsett för bland annat lokalpolitiker och journalister, varefter studiecirklar i ABF:s regi anordnats runt om i landet. ABF kommer även att skicka studiematerialet till fackförbunden samt arbetar med ett projekt som syftar till ”att Sverigedemokraterna inte ska komma in i EU-parlamentet efter EU-valet år 2009″”

Japp det är folk som står upp för ”demokratin”. Om inte du lyssnar slår de ner dig.

7 Responses to Att använda Expo som källa som Aftonbladet och Expressen så gärna gör.

 1. TARZAN skriver:

  Sverige är så s juuuuuu kt

 2. Ola Jennebrink skriver:

  Tack! Nu vet jag lite mer.

 3. ingesanden skriver:

  Tach för denna upplysning,har alltid haft lite funderingar om denne man som dyker upp än här och än där.
  Flickan på SVT med den aggresiva framtoningen med samma namn,är hon gift med denne man?

  Nu fick jag in ett nytt namn i min lilla bok på ej trovärdiga,som gör uttalanden om SD bl.a.
  Överklassblondinen von Essen på den kommunistiska Södertörns Högskola,åkte in i går efter hennes uttalande i TV-4.
  Marie Demker hade jag redan,vänsterpartiet kommunisterna som det hette,då hon var ansluten.
  Den namnkristne Ulf Bjereld,har jag också fått in genom att jag numera vid 75+ läser och lärt mig hantera apparatens olika sverigevänliga bloggar.
  Sedan skall vi ju inte bara tala om denne Mankell,som skriver deckare,som jag aldrig mera skall läsa eller köpa,inte visste jag att han var nazist,förrän jag genom internet,fick reda på att han var med och skulle göra ett sista försök med att utplåna staten israel och judarna.

 4. […] Våldsvänsterns tankesmedja Expo hetsar mot SD […]

 5. […] urskuldar attacken mot SD i Malmö « Varjager's Weblog om Att använda Expo som källa som Aftonbladet och Expressen så gärna gör.SD 2010 om Alla vänsterextrema grupper visar upp sig i kampen mot demokratin.elfyma+ om Ännu […]

 6. […] Att använda Expo som källa som Aftonbladet och Expressen så gärna gör. […]

 7. […] känner inte till Svenskarnas parti, men varför ska vi tro på Expo, en politisk organisation med kopplingar till den antidemokratiska våldsvänstern ? […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: