7 klöverns stora rädsla. Sanningen

Ju mer jag läser media och lyssnar på nyheterna, så stärks jag i min uppfattning. Hetsen och propagandan mot SD. Ryggradslöses tystnad i det som har varit det största angreppet på demokratin sedan Palme sköts. Jag tror att SD kommer få 3,9% i valet. Det kommer vara precis så många röster vikta eller ogiltiga för att hindra att Sveriges PK elit största hemlighet avslöjas. Kostnaden för massinvandringen…..Det är därför ingen (för utom Ohly) i 7 klövern fördömer angreppet på SD. De vet att när kostnaderna blir kända, då faller hela fasaden. Jag hoppas innerligt att jag har fel, men vad vi har sett hittills med knivöverfall och upplopp, förstörelse och hot gör att jag tvivlar på att det blir Riksdagen.

Varjager

4 Responses to 7 klöverns stora rädsla. Sanningen

 1. Baron Samedi skriver:

  Ja Sverige har sällat sig till halvdiktaurernas skara, där skaror av gangsteryngel avgör obekväma oppositionspartiers framtid på gatan. Ofta lyckas detta.
  Hur kan Sverige skilja sig så från sina grannländer?

  • varjager skriver:

   Jag vet inte, men det som skrämmer mig är hur snabbt demokratin avvecklades i Sverige. i vanliga fall brukar det vara kupper eller dylikt. i Sverige togs demokratin bort när vi ändå var vakna.

 2. BLU-82 skriver:

  Det var ett bra inlägg. Skulle nästan tro att risken är 50/50 att SD missar riksdagen pga mycket omfattande valfusk. Detta är genomförbart , det finns ju inga valobservatörer. Det är faktiskt sant – DDR existerar ! – fortfarande 20 år efter tyska DDRs fall. I tyska DDR hade de också åtta partier, alla underordnade Enhetspartiet, precis som i Sverige. Ett parti, ett förtryck – en diktatur. Men.. diktaturer skola falla, om inte den 19e så någon gång de närmaste decennierna. Förhoppningsvis..

 3. Anna skriver:

  Varför är dem rädda 7 klövern? Varför konitresar 7 klövern inte på sig skälva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: