Täppas gör bort sig igen i Ring P1

Uppdaterad 11/8-10

Lyssna när Täppas Fogelberg (mannen som bara tål sina egna åsikter) avslöjar sig som en hycklande politruk, avlönad av det förment opolitiska Sveriges Radio. Ring P1 på (YouTube).

Täppas kastar skit på en uppringare (Tommy Larsson,Huddinge), efter att han sagt sig vara vara Sverigedemokrat. Tommy ringde för att han tyckte att SD smutskastades i olika sammanhang och pådyvlades åsikter som de inte hade. Och när Tommy sa att SD inte är främlingsfientligt, skrek Täppas LÖÖÖGNHAAALS !

Samtalet slutade med att Täppas på sitt nedlåtande sätt uppmanade uppringaren att gå i korgen igen, som om han vore en simpel byracka.
Det är till att ha respekt för lyssnarna och dem som avlönar honom.
(Täppas får, till skillnad från oss andra, betalt för att tala i egen sak i radio).

Den siste uppringaren var också Sverigedemokrat, (Samatius Ledonius ?) vilket fick Täppas att tappa besinningen ännu mer.
Men eftersom uppringaren var ”en svart invandrare” med ett svåruttalat namn, var det svårare att avfärda honom som rasist och främlingsfientlig.
Täppas försökte kollra bort honom genom att häva ur sig att ”även bögar hatar bögar” , och ”kunde Jackie Arklöv bli nazist så..” etc..
Men den aktive Sverigedemokraten gick inte på finten och fortsatte att hålla sig till ämnet. Han vidhöll att SD inte är rasistiskt/främlingsfientligt -och att han själv var ett levande bevis på motsatsen. Det började bli svettigt för Täppas.

När den frispråkige  invandraren sedan undrade varför inte Täppas flyttade ut till Rinkeby eller Rosengård, om han gillar mångkulturen, blev det riktigt obehagligt för hycklaren Täppas.
Han började svamla om att han älskar myggorna i norrland (Täppas har bl.a en lägenhet i attraktivt läge i Gamla Stan-Stockholm, på behagligt avstånd från mångkulturens fröjder i förorterna).
Täppas hade nu byxorna nere vid fotknölarna men räddades (tyvärr) i sista stund av att programtiden var slut.

Frågan är  hur länge denne ”journalist” får fortsätta ”i allmänhetens tjänst” om arkivarien måste gå in och radera politrukens grodor i efterhand för att de inte ska bli anmälda för Radionämnden. Den direktsända versionen innehöll fler grodor.

Nästa vecka (V32) är det Elisabeth Höglund som svarar i Ring P1. Hon tillhör den krympande skara av riktiga journalister som tar sitt yrke på allvar. Elisabeth fick tyvärr sparken från SVT för att hon inte ställde upp på den okritiska politiskt korrekta kampanj-journalistiken.

V-43 svarar Täppas meningsfrände (och partikamrat ?) Alexandra Pascalidou (eller Pashalidou som hon egentligen heter). Hon bor i Stockholms innerstad (på söder) på behagligt avstånd från den mångkultur hon vurmar för.

Stort tack till den vänliga själ som lägger in Ring P1 på YouTube !
Lyssna även på dessa pärlor från folkdjupet:

Relaterat

//Elfyma+

Annons

23 Responses to Täppas gör bort sig igen i Ring P1

 1. jgarn skriver:

  Täppas är en av de mest korkade och självgoda pk-it som fått tillträde till etern. Om den som ringer in till hans program inte delar Täppas åsikter så bryts det bara av. Släng ut idioten Täppas.

 2. Blodsven skriver:

  Klart som fan att vänstermuppen hatar sverigedemokrater! Lögnare som Täppas kan inte hantera sanning och fakta eller ärlig saklig debatt. Då tar han fram vänsterslöddrens inlärda härskarteknik, och anklagar folk för allt möjligt bara för att slippa svara på obekväma frågor…

 3. Göran skriver:

  Täppas, en riktig tönt, inte ens värd att reta sig på.
  Det mest förfärliga i sammanhanget är att han uppbär lön/arvode betalda med licenspengar vi alla är med och betalar.
  Tänk att en centerpartist som Svegfors, f.n. chef för SR, i sin borgerliga värld är nöjd med att ha en medarbetare som Täppas spyende sin osmakligt röda galla rätt ut i etern. Det tycker jag säger det mesta om istadiga centerpartiet.

 4. Ola Jennebrink skriver:

  Täppas korkad och odemokratisk?Då har ni inte hört Alexandra Pascalidou.Hon är sju resor värre.Hon är beviset för att det inte bara är blondiner som kan vara helt blåsta i roten.En idealisk medarbetare i SR-ledningens ögon.En feministisk våldsverkare.

  • elfyma+ skriver:

   Instämmer, samma skrot och korn.
   Hon uppträder under olika alias i Sverige. Kallar sig Pascalidou men heter egentligen Pashalidou.
   Har registrerat sitt bolag Frontkick AB på Alexandra Pashalidou.
   Märkligt att ingen har upptäckt det tidigare.

   • skånskan skriver:

    Hon är ju inte grek utan rumänska, det är inget hon vill skylta med, född i en tvättstuga i Rumänien, skriker sig hes om invandare och deras rättigheter, medan hon själv lyxar sig i våning på Söder, skamligt, men helt i linje med den kultur so0m råder i Sverige idag, ingen svensk göre sig besväret att försöka få sin åsikt framförd i media, utan att bli kallad nazist, facist och alla ister, utom kommunist, då får man förtur!Både till plats i etern och medierna samt förtur på lägenhet på Söder, hur fa…n kan hon ha fått det, jag bara frågar!

 5. ulrika skriver:

  Citatet är hämtat från Allt i Hemmet nr fem April 2010.
  Låg i soffan i morse och läste ikapp tidningar jag inte hunnit med!
  Sedan, när jag läste vad du skrivit om Alexandra gick jag och hämtade tidningen för att kolla.
  Men,hon kanske betalar skatt här i Sverige?”
  Allt i Hemmet-drömmlägenheten är dock hennes egen i Aten
  -Jag flyttade dit när jag jobbade med OS 2004 och det är där jag fortfarande har alla mina saker.Exklusiva designmöbler och massor av skor och kläder.
  Men jag är bara där tre månader om året-jag hör inte riktigt hemma där,min själ bor här i Sverige.

 6. […] överdrivet ”godhjärtade” personer är Täppas Fogelberg,  och Alexandra Pascalidou som egentligen heter […]

 7. Sven-Erik Fernaeus skriver:

  Är det någon som anmält Täppas till Radionämnden?

  Jag har skrivit en vers om Täppas (snott början av melodin från Congratiulation):

  Man ringer P1
  och vaktar sin lur,
  då svarar Täppas,
  en kufisk figur.
  Så långa tirader
  av ovett man hör
  när Täppas får spader
  och ens åsikter stör.

  ….
  Oavsett vad man tycker om invandringspolitik, så bör en programledare hålla sig på mattan och och inte skrika ”lögnhals” när argumenten tryter.

 8. […] Täppas gör bort sig igen i Ring P1 […]

 9. Elisabeth skriver:

  Alexandra Pappskallido är egentligen från Rumänien men familjen flyttade sedan till Grekland och med hjälp av en numera avliden sk”flyktingadvokat” kommer inte ihåg hans namn – duperade hennes familj denne advokat så han lyckades utverka uppehållstillstånd i Sverige för dessa suspekta personer. Detta har hon själv berättat i sin dumhet.

  Det enda positiva med henne är att hon talar en mycket god svenska vilket de flesta programledare inte kan. Hon talar inte Mona Sahlinspråk där man säger tie istf tiO, kvinner istf kvinnor, papper istf pappor etc.etc.

  Dessutom blir jag förbannad på uttrycket att blondiner är dumma. Det är tvärtom. Om det vore så skulle väl den mörka kontinenten Afrika bestå av ytterst intelligenta personer. Man måste vara verkligt korkad om man tror att intelligensen sitter i hårrötterna.

  Hennes själ bor i Sverige påstår hon men sanningen är väl att hon inte är så märkvärdig i Grekland.

 10. matts jansson skriver:

  Jag tycker Täppas är bra och jag tycker din hatblogg är patetisk,Gör något vettigare med resten av ditt liv

 11. matts jansson skriver:

  du ska visst granska komentarerna . då gallras väl jag bort, huvusaken är att du har läst det.
  Censur nisse!

  • elfyma+ skriver:

   Vad är dina invändningar mot sakinnehållet i inlägget ?
   Eller ville du bara vomera på budbäraren ?
   För att travestera dig/din vän Täppas:
   GÅ I KORGEN !

 12. ”Nästa vecka (V32) är det Elisabeth Höglund som svarar i Ring P1. Hon tillhör den krympande skara av riktiga journalister som tar sitt yrke på allvar.”

  HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA HAHAHAHAHAHAHAAAA HAHHAHAHAHA Gud jag dör. Visste inte att du var så rolig!

 13. Ingvar Rydquist skriver:

  Att två så olika statsministrar i Sverige, ur samma parti kan ha så olika uppfattningar om Sveriges framtid och religion, för vånar mig.
  I mitt föräldrahem stod ett fotografi av Per Albin Hansson på min fars skrivbord. Och när jag växte upp, så lämnade jag alltid min valsedel till Tage Erlander, som var partiledare för det socialdemokratiska partiet, som också höll på våran kristna kultur, tills han lämnade över sitt ledarskap till Olof Palme 1969. Samt varnade skarpt en kommunistisk journalists förslag, om att Svenska företagare, gott kunde ta in arbetskraft från Libanon. Tage flög upp ur soffan inne i TV-studion.
  ”Oh nej, nej för tusan”. Ta för Guds skull, inte in något folk från dessa länder. Ty då får vi en mycket stor ”katastrof”, här uppe i Sverige, eftersom vi har haft en kristen kultuur ända sedan vi hade ”Asatro”, för tusen år sedan. Medan Olof Palme tyckte tvärt om under sin regerigstid. som Sveriges statsminister. Eller hur???
  Ingvar i Gbg.

 14. sara skriver:

  Ingen är perfekt. Inte ens en sådan härlig, icke-medlem-i-främlingsfientlighet-grupp, fantastisk människa som Täppas Fogelberg. Fler borde vara som honom. Pussåhej!

 15. Surealist skriver:

  Youtube-länken högst upp är borta:

  ”P.g.a. kontohavaren har stängt sitt konto…”
  Synd

 16. […] Täppas gör bort sig igen i Ring P1 Rate this:Share this:TwitterE-postGillaGillaBe the first to like […]

 17. […] Eljest är Täppas i sin P1-medverkan som radiomarodör beryktad för att avbryta och/eller skrika åt uppringare som inte delar hans egna åsikter. När en Tommy Larsson från Huddinge ringde in och klagade på den orättvisa behandlingen av SD, och därtill menade att SD inte var främlingsfientligt eller rasistiskt, vrålade Täppas som ett av många exempel på denna teknik ”LÖÖÖGNHAAALS” i luren. https://varjager.wordpress.com/2010/08/07/tappas-gor-bort-sig-igen-i-ring-p1/ […]

 18. […] tappade Sofia Ericsson masken och avbröt inringaren, så som Täppas brukar göra. Det gillades inte av förklarliga skäl av inringaren, varvid ett gräl utbröt och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: