Vi har inte råd med mer meningslös symbolpolitik

Stefan Löfvéns  regeringsförhandlingar med Miljöpartiet kommer att stå oss dyrt- mycket dyrt.

Det var Miljömytpartiet som genomdrev dagens extrema invandringspolitik tillsammans med Alliansen -en invandringspolitik som kommer att erodera vår välfärd -men som inte avhjälper världens gigantiska flyktingproblem.

För det finns över 50 miljoner människor på flykt runt om i världen, och miljarder människor som söker ett bättre liv i något annat, ännu inte förött, land.

Lilla Sverige kan inte lösa omvärldens problem – inte ens om vi begick kollektivt självmord och skänkte bort alla våra tillgångar till världens fattiga.

Miljöpartiet vill lägga ner kärnkraften för att knäcka återstoden av vår exportindustri, framförallt den livsviktiga basindustrin som kräver säker elförsörjning. Om inte MP:s invandringspolitik lyckats knäcka vår ekonomi så blir det deras energipolitik.

Miljöpartiet vill även lägga ner den bilberoende svenska landsbygden för att ”rädda jordklotet”. Vi kan då bara bo och leva nära en tunnelbane- eller tågstation.

När etanolfiaskot och pumplagen inte lyckades slå ut landsbygden så vill de nu höja fordons- och drivmedelsskatter och dessutom kräva satsningar på elbilar- elbilar som kostar ca 800 000 kr och som kräver omfattande investeringar i laddstationer. Hur strömmen till laddstationerna ska produceras är en gåta om kärnkraften ska avvecklas.

Sanningen är att Sveriges samlade koldioxidutsläpp bara motsvarar ett enda stort kolkraftverk i Kina -inte mer. Den svenska skogen torde dessutom absorbera det mesta som vi släpper ut. Sveriges bilpark är dessutom förhållandevis miljövänlig och försumbart liten i ett globalt perspektiv.

Om MP verkligen vill minska utsläppen av koldioxid så är det kontraproduktivt att ersätta kärnkraften med kol, ved- och sopförbränning. För enbart sol, vind och vatten räcker inte för att driva ett industrialiserat modernt samhälle som Sverige, ej heller MP:s elbilar.

Lägg därtill att klimatförändringarna kan bero på annat än mänskliga utsläpp. För vi har haft stora klimatvariationer på jorden långt innan människan existerade – något som klimatalarmisterna gärna vill förtiga.

Miljöpartisterna kan väl flytta till något primitivt land där de kan utöva sin religion och tillbedja sina myter i avskildhet i stället för att påtvinga oss sina stolliga värderingar och sin samhällsfarliga symbolpolitik ?

Ekofascisterna marscherar 

Eller varför inte ge dem en ”miljöpremie” om de flyttar till vindkraftens Gotland och lovar att aldrig mer visa sig på fastlandet ?

De får gärna ta med sig de senaste årens asylanter från fastlandet.
Det är inte mer än rätt att de får skörda frukterna av sin politik.

Etniska gotlänningar som flyr MP-kaoset ska givetvis ges full kompensation och PUT på fastlandet. Sedan får miljöstollarna klara sig bäst de kan på sin ö bland de andra fåren.

/Elfyma+

Relaterat:
Miljöpartiets rötter i ekofascismen skrämmer

5 Responses to Vi har inte råd med mer meningslös symbolpolitik

 1. Jern skriver:

  ”Jag är inte intresserad av politik. Röstar på miljöpartiet varje gång” – Susanna Jaros.
  http://www.exponerat.net/miljopartiet-avslojar-sin-skrattretande-begavningsreserv/
  Bra skrivet. MP:s recept för katastrof behöver exponeras.
  Apropå Gotland. Det var det enda landskapet som inte drabbats av höjda fastighetspriser. Och som av en tillfällighet var det också det enda landskapet som inte haft invandring.
  Säg det problem som inte löses av att stoppa invandringen.

 2. Edwin skriver:

  Enl kända fakta; Om Sverige totalförbjuder alla motorfordon stannar den globala u t s l ä p p s ö k n i n g e n i 1 månad. -För att sedan fortsätta med 12st Sverige per år!

  …Behövs miljöpartiet?!! ..Nä!

  Och h u r någon kan rösta på dem, Ja, det är höjt i dunkel för mig.

 3. R Ericksson skriver:

  Jag hittade detta på en annan blogg
  ======================================
  Marknaden i Europa sinar vad gäller “gröna energikällor,” Vindkraft och solenergi kan helt enkelt inte konkurrera med billigare bränslen som olja. Regeringarna har tvingats erbjuda enorma subventioner via skatter på energiräkningarna.
  Sedan 2010 har den gröna energiskatten i Tyskland mer än tredubblats. Bara i år räknar tyska regeringen med att spendera $ 33 miljarder i subventioner.
  Den brittiska regeringen hoppas kunna generera 15 procent av sin energi från förnyelsebara energikällor år 2020. Tyvärr kommer detta att öka konsumenternas elräkningar med ca $ 200 per år.
  Spanien likaså har tvingats överge liknande energi- initiativ sedan regeringen förlorat $ 41 miljarder på gröna subventioner.

  Men i stället för att hörsamma varningarna från misslyckad grön-energipolitik i Europa, verkar USA fast besluten att gå på i ullstrumporna på hemmaplan.

  Warren Buffett erkände nyligen , ”Vi får skattelättnader om vi bygger massor av vindkraftverk. Det är den enda anledningen att bygga dem. Det skulle inte gå utan skattelättnader.

 4. Lidenkatten skriver:

  Reblogga detta på Lidenkatten och kommenterade:
  Absolut nej till något inflytande för MP!!!
  ”Gröna utanpå och röda inuti” är en Miljöpartist!!

 5. […] Det vore förödande för investeringsviljan om Miljöpartiets ansvarslösa populistiska symbolpolitik fick genomslag i politiken. (Läs mer). […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: