Massutbytningen av Sveriges folk skall fortsätta till alla pris!

Allt som SD har förslaget i åratal diskuteras nu bland 7 klövern. Men de kan inte komma överens om hur de skall lura de Svenska folket en gång till.

”Aftonbladet kunde tidigare avslöja att partierna kommit överens om både skärpta gränskontroller samt hårdare försörjningskrav vid anhöriginvandring, krav som flera Allianspartier drivit.

Men källor uppger nu att förhandlingarna gått i baklås.

Flera partier, främst Anna Kinberg Batras parti Moderaterna, driver på för att Sverige ska gå över från permanenta till tillfälliga uppehållstillstånd för de asylsökande som får stanna. Så sent som i helgen bytte partiet politik på sin stämma – tidigare har man varit för permanenta tillstånd.

Enligt M:s modell ska den som fått jobb eller fortfarande har skyddsskäl få stanna permanent efter tre år – de andra ska få lämna landet. KD driver samma linje och FP:s partiledning meddelade i våras att man stödjer en lösning med tillfälliga tillstånd.

Förhandlingarna är just nu inne i ett intensivt skede. Alla partier har sagt att de vill komma göra en uppgörelse där så många som möjligt är med.

Men enligt Aftonbladets källor har regeringen, via arbetsmarknadsminister Ylva Johansson (S), skickat ut en trevare till C och FP om att göra upp direkt med regeringen och lämna M och KD utanför – men fått nej.”

Det är väl ingen som tror att de har Sveriges bästa för sina ögon? Detta är åter ett sätt att lura folket.

Varjager

2 Responses to Massutbytningen av Sveriges folk skall fortsätta till alla pris!

  1. Sofia skriver:

    Fool me once –
    shame on you!

    Fool me twice –
    shame on me!

  2. Pica pica skriver:

    Ylva Johansson försäkrade att samarbetsviljan är stor och att de jobbar snabb och ”konstruktivt”. Några överenskommelser har vi ännu inte sett.

    Själv tror jag inte att tilliten inte är så stor i 7 klövern….

Lämna en kommentar