Det är politikerna som har slängt floskelfnöske på brasan

Polisen misstänker att bränderna på planerade och befintliga asylboenden är anlagda, men de vet inte av vem och varför.

Ändå går Expo ut idag i Sveriges Radio och insinuerar att SD på något sätt liggar bakom bränderna. Det kallas seriös journalistik på politiskt korrekt nysvenska.

”Beviset” består av kommentarer i ”SD-vänliga Facebookgrupper”.
Något som Expo själva, eller deras allierade AFA, lätt kan lägga in med hjälp av hackarna från kriminella Researchgruppen.(Expo).

Bränderna kan likaväl handla om försäkringsbedrägerier som ska se ut som mordbränder utförda av utomstående. Jämför det med de allt vanligare bilbränderna.

Det kan också ifrågasättas om bränder som startat inne i bebodda asylboenden anlagts av utomstående, i synnerhet om anläggningen patrullerats/bevakats av väktare/poliser. Bränderna kan likaväl ha anlagts av asylsökande som är missnöjda med sitt boende i glesbygden långt från storstadens förlustelser.

Migrationsverket tvingas då erbjuda dem ett annat boende som förhoppningsvis motsvarar deras högt ställda förväntningar (relaterat). Regeringens planerade tältläger kommer nog att eldas upp oftare än julbocken i Gävle.(Relaterat).

Bränderna utnyttjas nu av media och Expo för att smutskasta SD och deras sympatisörer, utan minsta tillstymmelse till bevis.

Antydningarna känns igen från den påstådda mordbranden i en moské i Eskilstuna som inte var någon mordbrand. (Polisen). Även då utmålades ”främlingsfientliga” och ”islamofober” som skyldiga till den självförvållade branden .

Att ilsket knyta näven i byxfickan är (än så länge) inte förbjudet i Sverige. Det får vi vara tacksamma för.

/Elfyma+

DET GODA SAMHÄLLET

IMG_5315 - version 2

Merit Wager

Om de bränder på asylboenden som ägt rum de senaste veckorna är anlagda – de flesta i tomma lokaler dit ingen ännu flyttat in – så är det kanske inte en särskilt kvalificerad gissning att dåden skulle kunna vara vara utförda av människor som känner en stark frustration för att de inte vill ha en – de facto – såväl okontrollerad som ödesdigert stor asyl- och illegal invandring till Sverige. Det här kan vara vad de ser som sitt enda sätt att visa vad de tycker när inga andra kanaler finns och när åsiktskorridorer och etiketterande stämplar förbjuder dem att uttrycka sig i ord.

Visa originalinlägg 366 fler ord

One Response to Det är politikerna som har slängt floskelfnöske på brasan

  1. Ådärkomdenja skriver:

    I konsekvensens namn bör då också tillkännages vilken/vilka som ligger bakom bilbränderna i Sverige. Vilket mobbarvänstern aldrig tänker göra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: