23-åringen: Det var en olycka. Nu väntar vi på att hela familjen åtalas för skyddande av brottsling.

Man kan inte göra annat än att skaka på huvudet. Lögnerna står som spön i backen av denna mördare. Saxar ur Aftonbladet.

”23-åringen som misstänks för vållande till en 78-årig kvinnas död i Landskrona har erkänt att han befann sig på parkeringsplatsen där händelsen utspelade sig.

Han förnekar att han har gjort sig skyldig till brott, säger advokat Leif Silbersky till Aftonbladet.
Advokaten ställer sig mycket kritisk till de proportioner som fallet har fått.

– Det är en fruktansvärd olyckshändelse för alla inblandade, även för min klient. Han har ingen kriminell bakgrund och har tidigare skött alla sina åtaganden gentemot samhället. Trots detta hängs han ut på nätet, det är som en modern skampåle, säger Leif Silbersky.

Enligt advokaten mår den 23-årige mannen mycket dåligt.

– Han är psykiskt anfrätt av allt som hänt. Han bedyrar att han inte haft någon avsikt att framkalla den här effekten av händelsen, säger Leif Silbersky.
Ett äldre par tutade på en bil på en parkeringsplats och ordväxling uppstod mellan förarna. Den yngre föraren attackerade den äldre mannen och den 78-åriga kvinnan gick emellan. Hon fick då ett knytnävsslag och föll baklänges i gatan. Kvinnan avled senare på sjukhus.”

Återigen är det lögner på lögner på lögner. Ett slag, det är synd om honom. I helvete heller!!! Han skall dömas för mord. För han gav sig på ett äldre par och skulle lära dem med våld att de skulle respektera honom! Han har ljugit hela tiden och så har även hans familj gjort. Nu räcker det med daltande och djävla snyft historier!

Varjager

14 Responses to 23-åringen: Det var en olycka. Nu väntar vi på att hela familjen åtalas för skyddande av brottsling.

 1. Blodsven skriver:

  Dessutom hatar arabäcklen judar, men när de får en dyr judisk advokatjävel av svenska folket är visst det oxå glömt. Fälls inte ohyran för mord, så behåller Sverige förstaplatsen som världens största pajasrättsväsende med tillhörande hönsarsel i dumstolarna…

 2. Göran skriver:

  Man blir alltid lika förvånad varje gång en inkräktare i svensk ekonomin hemfaller till brott.
  PK- etablissemanget rycker genast ut, vänder ut och in på sig själva, bortförklarar och slätar över. Även om så brottet är ett rått mord, som det var den här gången.

  Jag har aldrig hört talats om en genuin svensk bilist som, för att stilla sin vrede, helt sonika stiger ur bilen och tar ut den på en 78- årig dam, genom att slå ihjäl henne.

  Men nu har det hänt. Det var dock inte en genuin svensk – utan en importerad. Alltså en ur den ovärderliga resursen som, för att få ut sina aggressioner, ger sig på en äldre svensk dam.

  Plötsligt stiger då hela PK-Sverige fram, lägger en skyddande arm om den gärningsmannen, slätar över och bortförklarar. En äldre svensk dam har uppenbarligen inget värde för PK- etablissemanget. Mycket bra att veta till valet.

  Föresten vem betalar advokaten, Leif Silbersky, landets dyraste advokat? Är det vi skattebetalare som skall dela på den räkningen, eller? Detta är han i varje fall inte värd, men där har vi skattebetalare inget att säga till om.

  För övrigt så hoppas jag innerligt, att han får hänga kvar för resten av livet på den där skampålen advokaten besvärar sig över. Det skulle vara till stor glädje och en oerhörd lättnad för de allra flesta.

 3. rallykalle skriver:

  Har alla glømt bort att araben ansåg sig ha rætt att parkera på en handikapplats?

 4. TARZAN skriver:

  Ju mer mördaren och hans familj trixar desto större vrede i Skåne,
  vilket ger fler röster åt SD.
  Om mördaren hade varit smart hade han sagt att det blev bara svart och så var det som jag fick en blixt i huvudet och efteråt var jag så chockad att jag inte visste vem jag var ……
  – Vi ska bara vara tacksamma för han och familjens svammel och bortförklaringar och att Leif Sliskberski kommer att dra sina valser som bara gör folk mer förbannade medan SD bara räknar in fler röster

 5. xmaverickx skriver:

  Skall inte hans familj nu få skyddat boende och all tänkbar hjälp för den olycka som drabbat dem.

 6. Göran skriver:

  Prislappen på invandringen blir allt högre. Den allt nyckfullare mångkulturen kräver sina tribut och svenska liv måste offras, politikerna bestämmer priset efter behag. Just nu är de generösa.

 7. […] 23-åringen: Det var en olycka. Nu väntar vi på att hela familjen åtalas för skyddande av brott… […]

 8. Bengt Lundström skriver:

  Med risk för att min åsikt / uppmaning inte tas in: Först den dag då ni etniska svenskar, gärna som stora maskerade gäng börjar anfalla och ha ihjäl (ni vet vilka) kommer ni att få ”respekt” och den förändring ni eftersträvar. / 66-årig Finländare

 9. Göran skriver:

  Bengt Lundström

  Det ligger, med rådande läge, mycket i vad du säger. Att något på sikt händer är närmast oundvikligt. Märkligt är att de ansvarig inte tar med det som en möjlig risk, då de tvingar kommunerna att öppna upp för en påtvingad flyktingmottagning.

 10. elfyma+ skriver:

  23-åringen ansåg uppenbarligen att han hade rätt att parkera på en handikapplats. Han kanske även har beviljats personliga assistenter ?
  https://varjager.wordpress.com/2010/04/14/lss-lockar-manga-bedragare-gissa-varfor/

 11. michaeleriksson skriver:

  Inte för att jag sympatiserar med 23-åringen, men: Mord och dödande är inte samma sak. Här kommer man troligen att landa vid ”vållande till annans död”: Även knytnävslag mot huvudet leder så sällan till dödsfall att han inte kan ha sett det som en rimlig följd (om han inte var tex proffsboxaren).

  • garmsir skriver:

   Det ar sana tradkramare som dig som gor att samhallet ser ut som det gor. Javla medlidande med kraken istallet for brottsoffren.

 12. Kjgk skriver:

  De som inte är svenska medborgare och begår brott för andra gången har försuttit sin chans och borde utvisas på livstid oavsett anknytning till Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: