Mer effekter av invandringen till Sverige.

Dagens situation för Poliser skrivs det om i SvD.

”I Södertälje råder en spänd stämning sedan flera polismän fått sina bilars däck sönderskurna i anslutning till hemmet. I ett par fall har även däck skurits itu inne i polishusets eget garage.Många poliser i Södertälje är skarpt kritiska till den dåliga säker- heten i och i närheten av polishuset i centrala staden. Inte minst aktualiserat efter den famösa beskjutningen av huset med automat- vapen efter ingripandet i stads- delen Ronna i september 2005.–Det är tufft att vara polis i Södertälje, inte minst efter skotten mot polishuset. Vi riskerar att få en situation där enskilda poliser tvekar att ingripa. En effekt blir att unga poliser söker sig till andra distrikt, säger Lars Halvarsson, huvudskyddsombud.” Södertälje som enligt Reinfeldt är myllan för den invandrande intelligentian? Hur kan det hava blivit så här? Endast det svenska är ju barbariskt?

Sedan skriver Aftonbladet och visar en film på en säkert ”oskyldig utomnordisk pojk” som misshandlar 2 svenska pojkar.

”Offret faller till slut ihop och försöker liggande skydda sig med armarna när 15-åringen hotar med mer stryk. – Man slår inte en som ligger, vädjar han.
15-åringen har erkänt att han var på platsen men känner sig orättvist utpekad som ensam syndabock.” Filmen visar tydligt att den 15 åring som utpekas som skyldig är det med.

Det är dessa effekter vanliga folk och Poliser utsätts för dagligen, men det drabbar inte våra politiker. Därför bryr de sig inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: