Dubbelmoralen bland våra etablerade Politiker.

Visar sig i Uppsala. I Aftonbladet kan man läsa att ND vill starta förskola.

”Nationaldemokraternas dagisplaner, som avslöjats av TV4 Uppland, har upprört de etablerade partierna i staden.
– Det är förfärligt. Skattebetalarna i Uppsala ska inte vara med att betala en förskola som drivs av ett rasistiskt parti, säger kommunalrådet Lena Hartwig (s). Enligt Vavra Suk, 34, planerar partiet att lämna in en ansökan till kommunen redan i augusti.
– Ett tiotal familjer är intresserade och vi har redan egna förskollärare, säger han till aftonbladet. Förskolan riktar sig till svenska barn och kommer inte att innehålla vare sig genuspedagogik eller mångkultur.
– Om muslimer får starta skolor så ska även svenskar få göra det, säger Vavra Suk. Kommunpolitikerna i Uppsala kommer nu att göra allt för att stoppa förskolan. – Jag tror med säkerhet att deras ansökan kommer att röstas ner, säger Lena Hartwig. Nationaldemokraterna har även planer på en förskola i Södertälje. Vad gör ni om ett invandrarbarn skulle vilja går i er förskola?
– Vi kan inte neka. Men det är lika otroligt som att ett svenskt barn skulla vilja gå i en muslimsk förskola, säger Vavra Suk.

Som sagt vi har Muslimska förskol som predikar mot västerlandet. Som predikar mot att umgås med kuffar. Men så fort det blir tal om en skola som skall ta fram de svenska värdena då går multikulti hundarna till attack. Lapri, säger jag om dessa etablerade förtryckare. Vad hände med valfriheten? Låt ND starta förskola och i slut ändan en vanlig skola. Valfrihet för alla inte bara invandrarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: