Raset för SD fortsätter!!!! 5,5% i senaste mätningen.

Katastrof för SD om det vore val idag. De skulle endast bli vågmästare. Titta på mig! Jag kan skapa rubriker minsann i sann PK anda! I Aftonbladet idag får SD inte 2.9 och katastrof siffror. Men det är klart det är inte roligt nog för struts mentalitets journalisterna att skrika ut!

”Avståndet mellan blocken krymper och Sverigedemokraterna skulle få en vågmästarroll om det vore val i dag. Det visar den senaste opinionsmätningen från Aftonbladet/United Minds som görs i samarbete med Cint.
Mätningens sänke är MP som backar 1,7 procentenheter. Framför allt handlar det om väljare som de tidigare tagit från de borgerliga, men som nu återvänder framför allt till Moderaterna, enligt Carl Melin.
– Väljare gillar Maria Wetterstrand men kanske röstar mer utifrån ekonomi och regeringsduglighet än vem som är mest sympatisk och modernast. Nu är det allvar och det gynnar M på bekostnad av MP. ”

Varjager

5 Responses to Raset för SD fortsätter!!!! 5,5% i senaste mätningen.

 1. BLU-82 skriver:

  Glädjande ! 🙂

 2. Katinka Glahd skriver:

  Jadå! Igår ältades 2,9% i alla nyhetsprogram. Idag har inte de nya siffrorna hörts av någonstans.5,5% i United minds. Ge inte upp därute!Håll ut. Jag har svår värk ,men i morgon bitti stiger jag upp,04.30,äter min frukost och cyklar ut i den iskalla sommeren för tt sprida Sd,s tidning och nyheter till alla de som intet förstår så långt.
  Störst av allt är kärleken till Ditt land och Dina käraste.Håll det i Din aktning.Katinka Glahd!

 3. Blodsven skriver:

  Du är ett föredöme Katinka! Tror journalistidioten att folk gillar M Wetterstrand? Att glappkäften är sympatisk? Jag vet iallafall ingen i min bekantskapskrets som delar den uppfattningen. Att ett PK-arsel på Aftonhoran skriver idiotartiklar, är väl knappast något som upprör eller förvånar mig….

 4. Hussar skriver:

  Spektaklet som kommer att följa efter valet om SD blir vågmästare ska bli intressant att följa.
  Nyval har ju redan föreslagits av Dala”demokraten”.
  Utlysa undantagstillstånd ligger inte heller långt borta.
  Vem vet, kanske kommer några (afa-dårar och mussar) att försöka överfalla Jimmie Åkesson när han går till jobbet första dagen.

 5. ddayperspective skriver:

  Hoppas verkligen det håller i sig OCH BLIR ÄNNU BÄTTRE! Rikdagsvalet är avgörande för OM de andra partierna ska kunna förmås våga börja ta sig an verkligheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: