I dag pratas det en massa om Förintelsen.

Innan ni nu börjar kommentera förintelsen vill jag att ni läser vad jag skriver. För något så politisk tillrättalagt får man nog leta efter. Ur Svd idag hittar jag dessa hycklare. Svd1,Svd2 Jag blir kallsvettig när jag läser dessa multikulti förespråkares artiklar och inlägg. Jag saxar för att visa vad jag menar.

”Judehatet breder ut sig på fler kontinenter. Det är inte längre bara Irans diktator president Mahmoud Ahmadinejad som ifrågasätter Förintelsen. I mitten av december skanderade hundratals ortodoxa kristna antisemitiska slagord i Moldaviens huvudstad Chisinau samtidigt som de rev ner en upprest menorah, den traditionella judiska ljusstaken.”

Detta säger Birgitta Ohlsson från FP. Här försöker hon sätta likhets tecken mellan kristna och muslimer i Judehat. I Corren kampanjar hon för minareter och fredagsbön i Sverige. Vad Birgitta verkar missa är att det är muslimerna i Sverige som begår mest hatbrott mot judar?? Men det kan ju förstås inte vara hatbrott. Då Israel förtjänar det efter som de inte vill lämna Israel.

Sedan har vi Ungdomar mot Rasism. Dessa anhängare verkar leva i en bubbla. För allt är svenskarna och deras rasism fel. Bilbränder, våldtäkterna rånen och misshandels fallen. Allt är rasismens fel. Svenskarnas rasism.

”När vi i vår verksamhet är ute och träffar ungdomar uppfattar vi istället att det grundläggande problemet är motsättningar och rasism, inte integrationen. Konstruktionen av den ”misslyckande integrationen”, som orsaken till rasism och främlingsfientlighet är inte bara olycklig utan på många sätt skamlig för vårt demokratiska samhälle. Idag finns det inget parti som till fullo erkänner problemen med rasism som finns i Sverige. ”

Fundera nu på detta och sedan kan ni kommentera.

Varjager

22 Responses to I dag pratas det en massa om Förintelsen.

 1. elfyma+ skriver:

  ”Judar i Sverige betackar sig för SD:s stöd”.
  http://www.newsmill.se/artikel/2010/01/27/negar-om-sd

  Kanske dags att SD och svenskarna bevakar sina egna intressen i första hand ?
  Sverige har inget ansvar varken för nazisternas illdåd eller för sionisternas expansion i Palestina.
  Mellanösterkonflikten håller på att flyttas till Sverige.

  • Niklas bergström skriver:

   Håller med, mellanöstern konflikten är verkligen tragisk för alla inblandade parter. Vi här i sverige skall reservera oss starkt i att blanda in oss i konflikten. Mångkulturen skapar etniska motsättningar i sverige. Vilket vi skall sätta ner handen för. Landet liknar mer o mer mellanöstern, förjävligt rent ut sagt.

 2. Stefan D skriver:

  Israel är det enda land som har blivit attackerat av 3 länder samtidigt och vunnit direkt….dessutom är Israel det enda demokratiska landet i mellanöstern…en sak som alla politiskt korrekta fånar brukar blunda för.
  Dessutom hoppas jag att även FP åker ur riksdagen i höst…dom är inte värda att vara där.

  • elfyma+ skriver:

   @Stefan D.
   Vilka var det som mördade Folke Bernadotte, och varför ?
   Var det araberna ? Ta av skygglapparna. Man behöver inte vara islamkramare för att tycka att folkrätten går före religionen.
   Enl.min ”religion” så tycker jag att Norge med all sin olja borde tillhöra Sverige (ironi).Det var en brinnande buske som gav mig ett tecken från Gud.

 3. TARZAN skriver:

  Är det någon här som vågar gå in och titta på holocaustdenialvideos.com

 4. rallykalle skriver:

  Jag tror svenskarna har ett definitionsproblem, man blandar ihop saker och ting.

  Först och främst begreppet rasism. Det har inget att göra med judar, utan är en teori, främst utvecklad av svenska forskare (Kjellen) under tjugotalet, i det av Hjalmar Branting tillskyndade Rasbiologiska institutet, som för övrigt finns kavr i Uppsala under namnet Institutionen för medicinsk genetik. Här har Sverige inte gjort upp med sitt förflutna.
  Rasismen grundar sig på att vissa raser är mer underlägsna ”primitiva” än andra. National-Socialisterna tog fasta på detta. Kommunister och socialdmokrater också, t e PA Hansson under 10- och 20 tal. Rasism är en vänsterföreteelse!

  Främlingsfientlighet, xenofobi: Oro över att främmande kultur eller tänkesätt ska ta över de hävdvunna värderingar som utvecklats under hundratals år. Gängvåldtäkter är ett exempel på en företeelse, som var ovanlig för bara 10 år sedan. Att etniska svenskar blir utsatta för dagliga kränkningar ffa pga kön, är heller inte något som var vanligt förr. Att som sedan födseln boende i ett land utsättas för dessa främst muslimska attacker, gör att man reagerar. Det har inget med rasism att göra, det är en sund reaktion när ens tygghet och kultur hotas.

  Motstånd mot hämningslös invandring: Har inget med varken rasism eller främlingsfrihet att göra. Vi ska skydda dem som är utsatta för hot, ca 7 % av alla invandrare, men resten – Svennskar ser sin ekonomiska och sociala trygghet och framtid hotad. Man ser realiteter, det som inte våra styrande ser, våra styrande som lever i en skyddad såpbubbla. En vacker dag spricker bubblan.
  Men det har inget med rasism att göra, man vill bara inte se sin framtid, eller sina barns framtid, förödd.

  Antisemitism: Tja vad är det? Aggresivitet mot judar – alltså en religionsförföljelse. I detta sammanhang ska man dock påminna sig att araber är semiter. Fast det är ju inte PK.

  Islamofobi: rädsla för att en av de vidrigaste ideologier (vägrar kalla islamism för religion) sedan Pol Pot i Kambodja excellerade i mördande och trensningar. De mest radikala, talibaner och Al-Quaida, står inte Hitler, Stalin, Maos och Pol Pots bödlar långt efter. I demokratins namn, bekämpa islamismen med alla medel innan det är för sent, och vi får se kristna huvuden rulla på städernas torg!

 5. varjager skriver:

  Nu var det inte det som var meningen att vi skulle diskutera. Utan mer hur det svängs i alla fallen att det är vi svenskar som alltid är onda.

 6. preact (Tore) skriver:

  När Folke Bernadotte mördades, stod den ”nybildade” staten Israel i riskzonen att försvinna. Folke hade sammanställt ett antal traktat, där bl a den arabiska
  befolkningen skulle få återgå till de judiska områdena. Sternligan var de som avrättade Folke och enda straffet dessa fick var att de tillhörde ”ligan”!
  De kallades dessutom för Israels Frihetskämpar!
  När domen föll frikändes samtliga, och mordet, det dömdes ingen för!
  Det fanns fler liknande beslut som Folke med hjälp tog fram, men inget godkändes av israelaerna.
  Folke Bernadotte mördades den 17 september 1948.
  Kanske är det också därför, att många svenskar har en
  arabisk ståndpunkt, när det gäller Israel!?

  Personligen tror jag att misstänksamheten om en nazistisk sammansvärjning låg bakom mordet!
  Låt mig påminna om, att vår konungs fader, arvprinsen
  Gustav Adolf, som omkom på Kastrups flygfält efter kriget (1946?) stod för insamling till nazismen under 2WW! Men det talas tyst om.
  Nog har många svenskar haft nazisympati så länge det gick bra. Frågan är väl om de också ville erkänna detta.

  • elfyma+ skriver:

   @ Preact.
   Kan instämma i din historiebeskrivning om Folke B.
   Uppgiften om Gustav Adolf och orsaken till flygkraschen är okänd för mig (källa ?).

   Är hjärtligt trött på alla som ständigt försöker klistra naziststämpeln på svenskar i syfte att vinna lättköpta politiska poänger. Visst fanns det dom som hade nazist-sympatier i början av andra världskriget, men de är avlidna nu. Dags att se framåt.
   Vad värre är att vi fortfarande har personer i ledande positioner i Sverige som fortfarande hyllar kommunism/marxism/leninism/stalinism/maoism och islamism.

 7. Lillan skriver:

  Rasismen föddes i mitten av 1800-talet, där vetenskapen sökte en förklaring till de stora skillnader mellan kulturer, genom att bl.a. mäta skallar både in- och utvändigt och där intelligensen troddes bo i en stor hjärna.
  Lämplig läsning: Stephen J Gould ”Den felmätta människan”.

 8. Inge Sandén skriver:

  Sverigedemokrater skall alltid stödja staten Israel och judarna.
  Eftersom Islamism är vår tids nazism,står SD på judarnas sida.
  SD viktigaste uppdrag,när dom kommer in i Sveriges Riksdag,är att få stopp på islams utbredning.
  Ilmar Repalou har kvar en gen från sossarna 40-tal,därför kan han inte helt dölja sitt förakt mot judarna.
  Sverigedemokrater som liksom Repalou har kvar lite av den genen,har ju möjlighet att rösta på ND i valet 2010.
  Varjagers blogg har jag uppfattat som en SD-vänlig blogg.
  Var elfyma+ hör hemma blev en aning oklart för mig.

 9. IdiotSverige skriver:

  Alltså, Ni som kacklar om rasism vill Ni tala om vilken ras det gäller?

 10. JOG skriver:

  Är det inte så att man pratar och skriver väldigt mycket om förintelsen för att försöka ge den vanlige
  svensken något slags dåligt samvete för att vi klarade oss undan andra världskriget och för att vi
  ”så att säga har det för bra”.Och på så sätt motivera
  massinvandringen och Sveriges roll som världssamvete.
  I det här landet är det mycket lätt att skapa skuldkänslor hos folk och då vill den stackars svensken hjälpa.Mina föräldrars generation svalde det
  här med hull och hår med det ständiga hjälpandet.Både
  på nära och globalnivå.Vad tjänar politikerna på det
  här i Palmes fall var det solklart han ville vara en
  stor man ute i den stora världen ,obs för svenska skattebetalares pengar.Och det är lika illa med statsministern vi har nu,ambitionen att försöka vara
  en större man än vad han är ute i vida världen ,förstör det här landet och kör vår ekonomi
  i botten .SVENSKEN är tyvärr lätt att manipulera och
  det är lätt för våra politiker att skapa sig både namn
  och rykte utomlands genom att förstöra vårt land och
  vår ekonomi.

 11. lady jane skriver:

  Håller faktiskt med om att den ständiga diskussionen om förintelsen och även om Sveriges roll i andra världskriget syftar till att manipulera svenska folket.Både politiker och pk journalister skapar sig
  en profil med sitt låtsas engagemang för dom frågorna.
  Och lite psykologiskt ocksså ,vem är bäst på att fördömma det vi alla fördömmer,vem skriker högst om att sanningen måste fram,vem är det godaste pk arslet. På så sätt manipulerar man dumskallar som också vill känna sig goda och hjälpsamma med kännt resultat.Jag förnekar inte på något sätt förintelsen
  och fasorna som är förknippade med den,men är helt övertygad att den debatten har helt andra syften än dom som pk journalisterna och våra politiker gör gällande.En dimmridå helt enkelt.

 12. TARZAN skriver:

  Hela kommunismen är en form av förintelse 300 miljoner dödade.
  Stalin klippte en 20 miljoner Ukrainare på 30 talet. Men det skrivs aldrig om detta i svensk media.

 13. Inge Sandén skriver:

  Vet inte om man kan fortsätta med kommemtarer på inlägg som nu är långt nere på skalan av alla nya som tillkommit.
  I.a.f. Tarzan.
  Så är det,som du skriver.
  Idag förs alla debatter i våra PK-tidningar av barn och barnbarn till dom ibörjan av 40-talet intellektuella och jounalister som var nazivänliga,Aftonbladet på den tiden var den värsta av alla.
  Nu styrs dessa medier av vänsterintellektuella,som nu vill skydda kommunismens mördande på samma sätt som deras släktingar skyddade nazisternas övergrepp.
  Dom skämms för sina förfäder och efter att tagit avstånd från nazismen,valde dom att gå över till kommunismen.
  Det var ok att kalla sig för kommunist ända till den 30 oktober 2005,då Lars Ohly hade blivit omvänd.
  Dagens vänsterintellektuella och deras förfäder har försvarat i tur och ordning alla akturitära läror,som gått utpå att folken skall leva och tycka som dom lär ut.
  1)nazismen,bytte sida när det började gå dåligt för Hitler.(Edenman ettbra ex.)
  2)kommunismen,bytte sida när Sovjet och Östtyskland föllihop och delvis Maos Kina.
  Tommy Hammarström och Arne Ruth i Expressen bra EX.
  3)Pool Pott stöddes även av sossar.
  Birditta Dahl ett bra ex.som bytte sida när det kom fram att Pottan inte stod långt efter Hitler i antal mördade meningsmotståndare.
  Jan Myrdal ej ännu bytt sida.
  Nu har alla dessa förrädares barn och barnbarn gått över till den totalitära världsuppfattningen Islam.
  Gud nåde den som säger något kritiskt om islam t.ex deras syn på kvinnorna och deras hat mot judar,då kryper nazigenerna fram hos sossarna likt ett virus som legat lagrat i kroppen någon generation.
  Ilmar Reepalus är ett bra ex.
  Även dessa islamkramare och deras fega medlöpare skall en dag också få byta sida och få stå till svars för sitt förräderi mot det Svenska folket,som med sina skatter betalt deras utsvävande liv.
  Stolar på landets operor och en del andra kulturevenemang betalda av folket ett bra ex.
  Skrivit detta i ett enda syfte att inte dö bitter och får vara med och rösta på SD i valet 2010.

 14. elfyma+ skriver:

  @ Inge Sandén.
  Kan hålla med dig. Min hypotes är att dagens PK-ister själva har lik i garderoben som de vill dölja genom att vara mest PK.
  Maria Leissner:s förfader Thor Åke Leissner sysslade med rashygien och antisemitism. Det var PK på den tiden.
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Den_Svenska_Linjen

  ML kompenserar sina förfäders dåtida korrekthet genom att vara extremt PK åt andra hållet, när hon in absurdum försvarar zigenares privilegier.

  Hitler och Himmler såg knappast ut som rasrena germaner, vilket de kompenserade med en överdriven antisemitism för att inte själva bli misstänkta för att ha judiskt påbrå. Historien är full av liknande absurditeter. Det lär finnas ett namn på detta psykologiska fenomen.

  Det är bara vi som inte har något att skämmas för, och som inte är karriärister, som kan uppträda utan överdrifter. Vi har inget behov av att uppfattas som politiskt korrekta. Det var f.ö de politiska karriäristerna som möjliggjorde nazismens och kommunismens framväxt. http://sv.wikipedia.org/wiki/Politisk_korrekthet

 15. Inge Sandén skriver:

  Mycket intresant om Maria Leissner,tack för den upplysningen elfyma+.
  Detta resonomanget skulle man kunna utveckla ytterliga.
  Precis så är det idagens Sverige,vi som inte behöver tänka på att göra karriär,kan likt pojken i sagan säga att ”kejsaren är ju naken”.
  Eftersom det är bara Sverigedemokraterna som vågar säga sanningen om tillståndet i vårt land,ökar partiet hela tiden och PK-isterna räds att sanningen en gång skall komma fram,vilket svek dom stått för mot sitt eget folk.

  • elfyma+ skriver:

   De som vill göra karriär i Sverige går inte med i Sverigedemokraterna. De politiska karriäristerna ansluter sig till det parti som är mest PK för tillfället, ungefär som karriäristerna gjorde i Tyskland och Sovjet under den gamla ”goda” tiden. Karriären startade där i ungdomsorganisationerna HitlerJugend resp. Komsomol. AFA, RF och de andra på vänsterkanten ”argumenterar” på samma sätt som nazisternas SA-trupper på sin tid.
   Man kan också som ”Kapen Klänning” göra karriär som ”feminist”, vilket också är PK.
   Newsmill: ”Det är lättare att flyta med strömmen än att tänka själv och stå för något. Så fungerar opportunismen. Därför kunde nazisterna med sådan lätthet genomdriva sina vansinnigheter. Därför kallade sig så många svenskar kommunister under 70-talet”.
   http://www.newsmill.se/artikel/2010/02/01/efter-kapten-kl-nning-kan-ingen-lita-p-manliga-feminister

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: