En gäst på bloggen skrev något riktigt läsvärt.

Tackar Rallykalle för denna.

Jag tror svenskarna har ett definitionsproblem, man blandar ihop saker och ting.

Först och främst begreppet rasism. Det har inget att göra med judar, utan är en teori, främst utvecklad av svenska forskare (Kjellen) under tjugotalet, i det av Hjalmar Branting tillskyndade Rasbiologiska institutet, som för övrigt finns kavr i Uppsala under namnet Institutionen för medicinsk genetik. Här har Sverige inte gjort upp med sitt förflutna.
Rasismen grundar sig på att vissa raser är mer underlägsna ”primitiva” än andra. National-Socialisterna tog fasta på detta. Kommunister och socialdmokrater också, t e PA Hansson under 10- och 20 tal. Rasism är en vänsterföreteelse!

Främlingsfientlighet, xenofobi: Oro över att främmande kultur eller tänkesätt ska ta över de hävdvunna värderingar som utvecklats under hundratals år. Gängvåldtäkter är ett exempel på en företeelse, som var ovanlig för bara 10 år sedan. Att etniska svenskar blir utsatta för dagliga kränkningar ffa pga kön, är heller inte något som var vanligt förr. Att som sedan födseln boende i ett land utsättas för dessa främst muslimska attacker, gör att man reagerar. Det har inget med rasism att göra, det är en sund reaktion när ens tygghet och kultur hotas.

Motstånd mot hämningslös invandring: Har inget med varken rasism eller främlingsfrihet att göra. Vi ska skydda dem som är utsatta för hot, ca 7 % av alla invandrare, men resten – Svennskar ser sin ekonomiska och sociala trygghet och framtid hotad. Man ser realiteter, det som inte våra styrande ser, våra styrande som lever i en skyddad såpbubbla. En vacker dag spricker bubblan.
Men det har inget med rasism att göra, man vill bara inte se sin framtid, eller sina barns framtid, förödd.

Antisemitism: Tja vad är det? Aggresivitet mot judar – alltså en religionsförföljelse. I detta sammanhang ska man dock påminna sig att araber är semiter. Fast det är ju inte PK.

Islamofobi: rädsla för att en av de vidrigaste ideologier (vägrar kalla islamism för religion) sedan Pol Pot i Kambodja excellerade i mördande och trensningar. De mest radikala, talibaner och Al-Quaida, står inte Hitler, Stalin, Maos och Pol Pots bödlar långt efter. I demokratins namn, bekämpa islamismen med alla medel innan det är för sent, och vi får se kristna huvuden rulla på städernas torg!

11 Responses to En gäst på bloggen skrev något riktigt läsvärt.

 1. IdiotSverige skriver:

  Kristallklart !!!

 2. garmsir skriver:

  En sak har legat och gnagt inom mig en langre tid. Jag misstanker att censuren i svenska media bara kommer att bli varre och varre. Gruppvaldtakter, mordbrander, kvinnor som kors pa av bilar, hatbrott mot svenskar kommer helt enkelt slutas att rapporteras overhuvudtaget. Jag hoppas att undersokande nyhetsbloggar sasom Politiskt Inkorrekt, Fria Nyheter, Varjager, Spikharry, Mopsen, Thoralf m.fl gar samman och pa sa vis forsoker tacka hela Sverige sa att svenska folket kan erbjudas sanna ocensurerade nyheter? Jag vet att det ar javligt svart eftersom alla har lite olika uppfattning om saker och ting, men om de gjorde det sa skulle de kunna erbjuda svenska folket en arlig nyhetsrapportering fran hela landet. ENADE VI STA, SONDRADE VI FALLA. Klockan ar fem i tolv. Det borjar bli riktigt allvarligt.

 3. garmsir skriver:

  Jag kommenterade valdebatten pa Expressens hemsida och stallde fragan:

  ‘Min fru som kommer fran ett annat Europesikt land far inte rosta i Sverige efter snart 5 ar har men jag misstanker att vara nysvenskar far det. Migrationsverket kanske ser till att dom far rosta redan efter 2 manader. Ar det darfor Mona Muslim fjaskar sa for dom?’

  Jag maste ha traffat mitt i prick eftersom jag nu har blivit blockerad paa Expressen. Ar sedan tidigare avstangd fran Aftonpravda pa livstid.

 4. Lillan skriver:

  Jag definierar inte islamofobi som rädsla för islam, däremot som avsmak och äckel för religionen/politiken/värderingar/kulturen, då jag anser att allt detta hör ihop. Äcklet innefattar även den ideologi som har tvingat mig att försörja, samleva och värst av allt ”respektera” vår tids mest förödande och ondskefulla doktrin.

 5. xmaverickx skriver:

  ”Det blir inget förbud mot burka.”
  ”Det skulle vara kontraproduktivt.”sa Fredrik Barbaren och Mona Mus(s)en håller med så klart.
  Kontraproduktivt!?
  Men sk mc-västar är förbjudna!?
  Ja de utgör ju ett mycket större hot mot landets säkerhet dessa mc-gäng, än vad muslimerna/islamisterna gör.
  De silar mygg och sväljer elefanter dessa idioter i riksdagiset och migratationsverket och alla andra myndigheter.

 6. IdiotSverige skriver:

  @ xmaverickx
  Jag måste faktiskt veta om du skojar. E mc-västar förbjudna? Ja, ibland är det nödvändigt att ta reda på sanningen på forumen.

 7. Ann-Marie skriver:

  Det är inte “islamofobi”; fobi är rädsla. Däremot passar “islamomisos” bättre. Misos kommer från grekiskans hat….

  • varjager skriver:

   Hat? För att vi vågar kritisera en religion som sprider hat och död till alla som inte följer den. Det kallas att upplysa.

   • Ann-Marie skriver:

    Jag tror du missuppfattade mig… Vad jag menade var att islamofobi är inte det korrekta uttrycket folk använder om oss som kritiserar hela paketet. Vi är inte rädda för islam, vi avskyr/hatar den och vad bokstavstrogna gör med den i västvärlden.

 8. varjager skriver:

  Då är jag på tåget igen! Tack för klargörandet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: