En klockren bild av dumhetens ansikte.

Varjager

3 Responses to En klockren bild av dumhetens ansikte.

 1. SasjaL skriver:

  Det är inte konstigt att det kläcker ur sig något dyligt. I riksdag och regering har de inte lön, utan arvode. En form av bidragsersättning för uträttat ‘arbete’, så det är inte underligt att det tror att migranterna försörjer sig … (Antalet reella flyktingar som anlänt sedan 2015 är inte många fler, än att de går att få in i en och samma buss …)

 2. euroM skriver:

  Ylva som nu sitter i EU-kommissionen och advokerar för mer import av U-landsfolk för att som det heter ”hjälpa Europa och dess vikande födslotal samt åldrande befolkning” …vilket naturligtvis är en falsk skrivbordsprodukt ifrån FN själva…………..

  I kommissionen sitter flertal antivita kulturmarxsistiska figure bla
  F Timmermans som helt enkelt vill mem få bort det vita Europa just genom massinvandring………………med ungefär ”there´s no room for white europeans i future europe” vilket även fd Natogeneralen Wesley Clarke förordade….som av en händelse tillhör båda ”det utvalda folket” vilka är extremt antivita på alla sätt (se Frankfurtskolan-Google)

  här diskuterar Timmermans om migrationen till Europa

  —-Frans Timmermans on White Genocide—-

 3. euroM skriver:

  den marxistiska EU-kommissionen vill fortfarande se massmigration till Europa av U-landsmänniskor och de pekar på 4 punkter som måste genomföras(??)
  ”Men det slutar inte med det, utan EU har som bekant storslagna planer på ett fortsatt kraftigt inflöde av nya migranter som ska fördelas bland medlemsländerna och de snarare uppmuntrar än motarbetar illegal migration. Det finns ingen logik i deras strategi med tanke på det kaos som de facto redan uppstått i Europa i kölvattnet av åratal av oansvarig migrationspolitik samt misslyckad integrationspolitik”
  —————————————————————————–
  eftersom i princip alla dessa inte är verkliga flyktingar så finns ej heller någon anledning att ta in dem då de genererar enbart enorm skuldbelastning och ytterligare x antal miljardkostnader för mottagarländerna…….de har som migranter ej heller någon funktion i Europa…kommissionen pratar om integration vilket varken europeen eller migranten är speciellt intresserade av….. det hela kommer att misslyckas fatalt…………………
  mer på Pipers blogg:

  —Ingen repatriering – migranterna är här för att stanna enligt EU–
  https://jennypiper.blog/2020/11/24/ingen-repatriering-migranterna-ar-har-for-att-stanna-enligt-eu/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: