Med coronapandemin som svepskäl försöker nu regeringen genomföra en amnesti för att de tusentals afghanska män som omfattas av den så kallade gymnasielagen.

SD ledaren Jimmie Åkesson är inte glad och jag förstår honom.

-Det som vi hela tiden kallat för afghanamnestin, och som vänsterliberalerna kallat gymnasielagen, är verkligen en amnesti. Med pandemin som svepskäl kommer regeringen nu, utan någon som helst förankring i riksdagen, lätta på kraven så att fler som omfattas av lagen ska kunna få permanenta uppehållstånd, säger Jimmie Åkesson.

Enligt Åkesson handlar det om vuxna män utan skyddsbehov och som redan har fått sin sak prövad inte vid ett tillfälle, eller två tillfällen, utan inte sällan vid tre tillfällen.

– Detta var redan innan regeringens nya beslut, med alla rimliga mått mätt, en jätteskandal. Det är en direkt ansvarslös politik som urholkar våra system fullständigt. Och nu tar man alltså ytterligare ett steg mot en regelrätt amnesti, säger SD-ledaren.

– En sak är klar, man kan alltid lita på Socialdemokraterna och övriga vänsterliberala partier när det handlar om att prioritera mer invandring framför välfärden och tryggheten. Och därför måste vi byta ut Socialdemokraterna och vänsterliberalerna.

Hur i helvete kan folk rösta på Socialdemokraterna??? De gamla skall kastas ut och snyltare och bidragsmaskiner skall prioriteras.

Varjager

2 Responses to Med coronapandemin som svepskäl försöker nu regeringen genomföra en amnesti för att de tusentals afghanska män som omfattas av den så kallade gymnasielagen.

 1. euroM skriver:

  ……helt klart att samtliga partier förutom SD vill ha kvar dessa fejkflyktingar därför att de fått order om det ifrån ”his masters voice” som styr våra partier idag 100% och till och med skriver deras tal mm (se Löfven). riksdagen följer och lyder underdånigt kabalerna-FN samt EU-kommissionen som helt enkelt vill genomföra en mjukvariant av folkmord på Sverige och Europa som helhet…FN kallar detta för ”Migrant replacement” dvs folkutbyte och som ursäkt anges ”en åldrande befolkning” i Sverige och samtliga i-länder.

  FN menar på som EU-kommissionens Ylva att dessa importerade U-lands hens ska fylla på pensionsfonderna och få länderna att blomstra ekonomiskt (???) endast en svagsint person tror på den falska modellförklaringen………..det reella syftet är helt enkelt att förstöra i-länderna dess ekonomi-kultur och demografi mao förstöra och tränga undan ursprungsbefolkningen som tex den amerikanska agenten Barbara Spectre förespråkar för Sverige och Europa…,detta hen skulle däremot aldrig förespråka folkutbyte i Israel där hennes stamfränder bor..ty ”de utvalda” får ej störas eller blandas upp av främmande folk 🙂
  (se vidare C kalergi-white genocide på google eller bing)

  hur många afghaner som väntar på få green card kan vara 60000 +
  om var och en av dessa i sin tur tar hit 3 st familjemedlemmar och fruar så är vi uppe i ca strax intill 300000 pers som vill ha ”all inclusive gratis” för att få detta måste Magdalena låna upp ytterligare X antal miljarder för att bara föda dessa ev kommande bidragspotatisar…

  samtidigt med detta har Sverige skrivt på FNs ”Global Compact Migration” ett avtal som gör att de som skrev på måsta acceptera ALLA som tar sig till Sverige oavsett skäl eller inte ska ges bostad-bidrag osv………………mao fri invandring helt enkelt. Att skriva på sådant avtal som Sverige gjorde är direkt kriminellt emot svenska befolkningen…allt gjort för att maximera förstöringen av landet……

  sedan tillkommer alltså EU sk corona-hjälppaket till Sydeuropa
  där Sverige betalar glatt samt står även som garant för lånedelen som är gigantisk………vilket kan i princip innebära att Sverige kan
  bli skyldig att stå även för låndelen om tex mottagarländerna påstår sig inte kunna betala låndet 🙂
  enligt flera svenska ekonomer tog Sveriges egna pengar slut 2017
  och alltsedan dess tas jättelån av förskingraren Magdalena ca 2 miljarder dyngnet lånas upp idag ifrån WB-ECB-IMF-Goldman&Sachs osv………………………………….
  Magdalena har sett till att fly landet snart iom hennes kommande uppdrag hos penningtrillarna IMF troligen Usa

  Bild: ensamkommande barn som får trygghet i knät på en svensk farbror 🙂

 2. euroM skriver:

  —–SD stoppar utvisning av afghansk pedofil – ”anpassat sig väl i Sverige—–

  varför gillar SDpolitiker ensamkommande våldtäktsgubbar?? ja läs själva nedan:

  …….INRIKES.
  Den sverigedemokratiska nämndemannen Roland Hagström prioriterar integration över att utvisa en barnvåldtäktsman. Åklagaren yrkade på utvisning efter att afghanen våldtagit en 12-årig flicka, det höll sverigedemokraten inte med om.

  En man från Afghanistan dömdes till ett år och sex månaders fängelse efter att ha våldtagit en 12-årig flicka och sexuellt ofredat hennes kompis. Åklagaren Julia Rasmussen yrkade på utvisning åt den afghanska pedofilen, men tingsrätten valde att fria afghanen från det straffet.

  Domaren och nämndemännen, däribland Roland Hagström (SD) – motiverade detta med att afghanen ”anpassat sig väl i Sverige”.

  De skriver också att afghanen ”är tidigare ostraffad och synes leva under socialt ordnade förhållanden med arbete och bostad” och att ”vid en samlad bedömning finner tingsrätten att synnerliga skäl inte föreligger att utvisa” honom.

  Åklagaren Rasmussen har nu överklagat domen till hovrätten, där hon åter igen yrkar på att afghanen ska utvisas och beläggas med tio års återreseförbud. I överklagan poängterar hon att afghanen endast har ett tillfällig uppehållstillstånd för att studera i landet, samt att Migrationsverket inte bedömer att han har skyddsskäl.

  Vidare skriver Rasmussen att afghanen:
  ”har dömts för ett mycket allvarligt sexualbrott. Vid bedömningen av brottets allvar bör det tillmätas extra stor betydelse att gärningen innefattat en svårare integritetskränkning mot ett barn som är att anse som en skyddslös person”

  Sprid artikeln på sociala medier!

  ———————————————————————–
  ensamkommande är ofta inblandade i övergrepp mot flickor
  ”ensamkommande våldtäkt”-sök på google

  PS: Sverige toppar internationella våldtäktsligan där vi ligger på 3-plats bara 2 afrikanska stater ligger före bla SydAfrika
  detta beror på den sk importen hit

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: