Det verkar som om våra politiker inte ser något bra med Sverige alls. Helst vill de nog att vi bara skall försvinna från jordens yta.

”Frosseriet i propaganda mot Svenskar har sällan skett så öppet och ohämmat. “Invandring är inget nytt”, “Vi är alla en konsekvens av invandring” samt “Det finns ingen inhemsk svensk kultur” gjorde historikern Ingrid Lomfors klart.” När man läser detta blir man mörkrädd. Vem av alla dessa korkade människor hade kunnat uttrycka sig så om inte svenskar innan hade skapat välståndet som de uppenbarligen har njutit av? Alla dessa ”experter” och godtrogna idioter. Vad vinner de på att utrota ett välkänt folk? När till och med Lars Lindström är ironisk, ja då har det gått långt.

Löfven igenvladmissmeyet

 

Lägger in mannen myten legenden som höll ordning på vissa folkslag. (vlad Tepes)

Varjager

 

 

5 Responses to Det verkar som om våra politiker inte ser något bra med Sverige alls. Helst vill de nog att vi bara skall försvinna från jordens yta.

  1. Buffalo Bill skriver:

    Dags för comeback av Vlad! Kanske har han redan gjort det i form av Vlad-imir Putin? 🙂

  2. Det räcker nu med vansinnet från nuvarande styre, sprid dela http://www.folketsdemonstration.se/

  3. Sofia skriver:

    Ingrid Lomfors tillhör
    ”the Suprime Race”…

  4. Elaka gubben. skriver:


    Är det inte Stefan som förkarar sakernas tillstånd?

  5. bengt bohman skriver:

    Kommer ihåg från 50/60 talet när folk röstade på socialdemokraterna, ”Vi vet vad vi har, vi kommer ihåg 20/30 talet och det vill vi inte ha tillbaka” Nu är vi på väg mot något långt värre.

Lämna en kommentar