Åter igen bevisar 7 klövern att det bara finns ett parti i opposition.

Är det verkligen någon som tror på detta spel inför allas ögon? Hyckleriet och Sveriges undergång fortsätter med Svetsaren vid rodret.

”Under partiledardebatten i söndags bjöd M-ledaren Anna Kinberg Batra in regeringen till samtal med Alliansen om den akuta flyktingkrisen. Dagen efter svarade regeringen med en egen inbjudan – som gick ut till alla oppositionspartier utom Sverigedemokraterna.”

Oppositionspartier??? De har alla varit med och bestämt att svensken skall bort. Endast ett parti står i opposition. SD

Moderatledaren Anna Kinberg Batra krävde i fredags att Sverige omedelbart ska återinföra den inre gränskontrollen. Men när Sverigedemokraterna lyfte frågan i justitieutskottet idag valde Moderaterna att avslå initiativet.

”Det är uppenbart sedan länge att Sverige behöver gränskontroller. Dels på grund av totalinvandringen vi har idag och dels givetvis på grund av den organiserade internationella brottsligheten. Att Alliansen inte stödjer detta förslag är olyckligt för det hade varit en mycket tydlig signal från Sveriges Riksdag”, säger Kent Ekeroth, ledamot i justitieutskottet.

Det är inte första gången Moderaterna lyfter en fråga i media, för att sedan gå emot sitt eget förslag när det tas upp i riksdagen. Agerandet är ett återkommande fenomen, som visade sig även när det gällde frågor som införandet av temporära uppehållstillstånd och åtgärder mot organiserat tiggeri.

”Det blir nästan komiskt, om det inte hade varit så tragiskt, att Moderaterna återigen snackar högt i media men vägrar bedriva riktig oppositionspolitik i Riksdagen. På samma sätt har de tidigare svikit i tiggarfrågan och frågan om att använda temporära uppehållstillstånd. Båda gångerna lyfte vi frågan i utskotten och båda gångerna röstade de nej. Det visar att de inte driver en riktig oppositionspolitik utan det bara är ett sätt att försöka lura väljarna”.”

Varjager

4 Responses to Åter igen bevisar 7 klövern att det bara finns ett parti i opposition.

 1. bengt bohman skriver:

  Jo nog behöver vi gränskontroller, men än viktigare är att vi behöver en regering. Med dessa sandlådebarn kan det bara gå åt h-te. Att ha förtroende och ge dessa inkompetenta människor makten är helt otroligt. Men mest förbannad är jag över Svenska folket som låter de ske, som vanligt lite gnäll hemma vid köksbordet.

 2. Pica pica skriver:

  Fick en kuslig bild i huvudet av Anna Kinberg Batra under täcket med Stefan Löfven….

 3. Ådärkomdenja skriver:

  Helre död än moderöd.

 4. Sofia skriver:

  Stefan Löfvén och Annie Lööf har högtidligt skrutit om att de härstammar från utlänningar – det är varningssirener, gott folk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: