SD: ”Erkänn att volymer spelar roll”

Dagens Samhälle har nu gjort det otänkbara- släppt fram två Sverigedemokrater som ocensurerat får diskutera det tabubelagda ämnet volymer.

Det behövs ett systemskifte i svensk flyktingpolitik och det är dags att erkänna att volymer faktiskt spelar roll.

I dagsläget är det bara Sverigedemokraterna som står för en sådan politik, skriver Paula Bieler och Markus Wiechel, partiets integrations- resp. migrationspolitiska talespersoner i Dagens Samhälle.

Bieler, Paula (SD)Wiechel, Markus (SD)
Paula Bieler och Markus Wiechel, SD

Sveriges migrationspolitik, där asylprövningar sker efter alltmer generösa regelverk samt där nyanlända får tillgång till alltfler bidragssystem och stödinsatser, leder oundvikligen till att Sverige också hamnar i topp bland de länder som asylsökande migranter söker sig till.

Utvecklingen borde inte förvåna någon. Ändå har vi sett ett närmast nyvaket närmande av frågan hur detta mottagande ska gå till.

Jämförelser görs mellan mottagande i mindre orter och större, exempelvis här i Dagens Samhälle där Peter Santesson i en krönika konstaterat att Stockholm för att matcha Norberg borde ta emot över hundra tusen personer, skriver Bieler/Wiechsel.

Kommer media och det invandringsindustriella komplexet nu att kräva politikernas huvud på ett fat så som de gjorde med Tobias Billström ?

Kuriosa: Hela 98% håller med skribenterna. Bara 2% håller inte med. Man kan nästan tro att det bara är SD-väljare som läser DS. Så är det förstås inte, även om väljarkåren har breddats sedan valet 2010. Nu dominerar etablerad medelålders medelklass som kanske även läser DS (DN).

Relaterat:
Har Dagens Samhälle fel om invandringen ?

/Elfyma+

6 Responses to SD: ”Erkänn att volymer spelar roll”

 1. Martin skriver:

  Media har hållit på och drivit åt det här hållet i över en månad nu. De har redan uppnått sina syften med invandringen. De kommer bara öka intensiteten och strax kommer politikerna göra som de blir tillsagda av media.

  Om SD är något att ha kommer de genast skärpa sina krav när sjuklövern börjar backa.

 2. Efter att ha lyssnat på diverse Radiokanaler, ett evinnerligt tjatande om mångfalld,samt vistas på stadens gator ett evinnerligt tåg av barnvagnar,tror jag de 7 redan uppnått vad de önskat,Ett mångkulturellt samhälle där pursvensken inom 25 år är i minoritet.Vad gäller kulören på de nya invånarna lär de inom ett par tusen år igen bli lika ljushyade som de som försvann.Naturen ordnar efter sitt behag.

  • R Ericksson skriver:

   Snart e pengarna slut och då kan vi inte importera fler kulturberikare för det finns varken lägenheter eller pengar till socialbidrag eller deras pensioner

   • Sofia skriver:

    På tal om ”snart är pengarna slut” så såg jag en politisk diskussion i USA, gällande ”Obamacare”.
    Konklusionen var att syftet med den reformen i samband med att ge asyl åt horder av illegala invandrare, var att framkalla konkurs i USA´s sjukvårdssystem.
    Vem tjänar på det?
    De superrika!
    De som äger försäkringsbolagen kan då gå in och ”rädda” situationen. Skattebetalarna pungslås och försäkringsbolagens ägare blir ännu rikare.
    Makt och pengar hör ihop. Därför ser de rika till att hela tiden öka sin egen förmögenhet. Vi vanliga hindras att bli rika i det nuvarande systemet.
    Massinvandringen dirigeras av de rikaste i Petrodollarsystemet!

   • Luntan skriver:

    Pengarna ÄR redan slut R Ericksson. Däremot ökar statsskulden nu oavbrutet och kronans värde sjunker vilket föranleder vissa frågor. Vilka skall bli tvungna att stå för återbetalningsansvaret? Eller skall andra länder i EU stå för skuldsaneringen? Står vi inför ett inbördeskrig i EU, – inte bara mellan rika och fattiga – utan också mellan olika etniciteter?
    Erinrar mig den f.d. finansministern Borg som ordnade ett fint reträttjobb åt sig på World Economic Forum genom att låna(skänka?) 100 miljarder av svenska skattemedel till IMF för 0.1 % i ränta som han ansåg vara marknadsmässigt!

 3. Pica pica skriver:

  Hade inte Morgan kallat alla partier (utom SD) till möte om migrationen? Har det varit? Vad sades?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: