Allt prat om hårdare vapen lagar är ett hot mot Sveriges laglydiga medborgare.

Alla vapen som används av de kriminella invandrarna är smugglade vapen. Jag tror det är så att överhögheten vill ta i från etniska svenskar vapen. För de vet vilket samhälle de skapat. Vi pratar inte om gangstergäng som skjuter på varandra med älgstudsare utan med smugglade vapen från öst och söder. Auktoritära regeringar har sedan tidernas begynnelse velat ta vapen från vanligt folk, det är inget nytt. Självklart är det en väldigt dålig idé. Ytterst handlar det om rätten att försvara sig. Något man vill inskränka. Den som tror detta är för ”folks bästa” och för att man bryr sig är lindrigt talat naiv. Cecila Malmström vill enbart tvinga in Svensken i hennes mångkulturella paradis. Om Polisen fått göra sitt jobb utan att PK-media och Sverige hatarna kritiserat dem jämt då hade det sett annorlunda ut.

Varjager

5 Responses to Allt prat om hårdare vapen lagar är ett hot mot Sveriges laglydiga medborgare.

  1. Verkligheten skriver:

    Instämmer! Man hindrar inte gangsterkriget genom att ta ifrån jägare och skyttar deras vapen. Däremot är detta en billigt sätt att verka handlingskraftig.

    Plus naturligtvis att man troligen vill göra det omöjligt för vanligt folk att ens försöka försvara sin egendom och dina liv när samhällsordningen bryts ner även i de återstående svenska delarna av landet.

    Ingen har väl heller missat att Alliansen numera verkar smått desperata i ivern att placera ut grupper av unga vapenföra och eventuellt stridsvana muslimska män i vartenda litet samhälle och by i hela landet.

  2. Osynlige Mannen skriver:

    ”Alla vapen som används av de kriminella invandrarna är smugglade vapen.”

    Åja, nu ljuger du allt! Av de illegala vapen som beslagtas av polis har ca 2% faktiskt varit legalt registrerade i Sverige. Så du förstår väl själv att det bästa sättet att minska antalet illegala vapen är att göra det svårare för skötsamma medborgare att få vapenlicens?

    Gör så här:
    1. Var ostraffad.
    2. Gå med i din lokala skytteklubb.
    3. Skjut guldmärke.
    4. Sök vapenlicens.

    Observera att du inte får bära vapnet utanför din bostad om du inte är på väg till eller från skjutbanan. Och givetvis inte laddat! Men i ditt hem kan det bli din räddning.

    PS Du behöver även ett godkänt vapenskåp fastbultat i väggen. Kolla vad din hyresvärd säger.

    I en annan del av världen är saker enklare:
    http://home.nra.org/
    NRA accepterar svenska medlemmar och man får en rackarns tjusig keps på köpet.

  3. ericr45 skriver:

    Har det inte för ett antal år sen varit nån härva där en polis fibblade ut vapen som skulle beslagtas/förstöras?
    Är lagförslaget för att vi ska få svårare att skydda våra hem?
    Det väl snart dags för beslagtagande av sommarstugor och senare villor av de som har ”överboende”??
    2000 nyanlända/vecka är ju inte precis småsk-t när det gäller inkvartering??
    En lyxig golfrestaurang med spa och relax är ju det senaste, men knappast sista ”offret”?

  4. Ola skriver:

    Endast en diktatur har ett intresse i att avväpa folket, där måste Sverige ligga i topp? många tar upp USA(!) men USA är, till skillnad mot för diktaturen Sverige, en demokrati där statsmakten respekterar folkets rättigheter. I Sverige har vi ingen möjlighet att försvara oss mot varken brottslingar eller ett statligt övergrepp… våra vapenlagar påminner mest om Kina & Nordkorea men där har dom iaf inte infört förbud mot smällare(!), vi har dom mest skotträdda politikerna i världen

Lämna en kommentar