Julen…

Ja, nu är det bara några dagar kvar till Julafton. Tiden går fort,

det var ju inte så länge sedan vi satt i kortbyxor, fajtades med myggen och åt finsk sommarsoppa ( koskenkorva på en blommig tallrik) och nu är det allaredan vinter och jul.Julgranen skall huggas -eller köpas- skatboet som egentligen är en julgransbelysning skall åter tas fram och redas ut, om det går?

Och Julstakarna plockas fram ur sina gömmor.

Julklappar skall inköpas för dom som fortfarande har råd och julmaten inhandlas.

Den traditionella Julskinkan står naturligtvis mitt på bordet som en symbol för hela Julfirandet.

Och Jullediga svenskar träffas och umgås i gammal fin traditionell gemyt och samvaro.

Barnen får sitt efterlängtade Jullov från skolan och föräldrarna sin Julledighet.

Och sedan kommer -den glade och lätt punsch doftande- Jultomten med alla sina Julklappar!

En gammal fin tradition som ingen vill ändra på eller…håll i Er nu!

Diskrimineringsombudsmannen, eller i detta fall kvinnan Katri Linna, har bestämt att dom anställda på DO inte längre får några Julklappar. Dom erhåller i stället ”vinterpresenter”

Och dom firar heller ingen Julfest numera utan den har ersatts med en ”decemberfest”

Detta för att en liten del av befolkningen inte ska känna sig kränkt av majoriteten. Att majoriteten däremot blir kränkt och tas ifrån sina gamla traditioner bekymrar dock inte detta Linna beläte.

Julskinkan är också ersatt, med vad vet jag inte, men ett stalltips är en bit halaslaktat (torterat) kött för att alla ska kunna äta, eller rättare sagt allha!

Ja, då blir vi av med Julen också, allt det svenska är ju ändå bara barbari enl. vår eminente statsminister och har bör ju veta vad han talar om…

Ni vet han vars farfar var kannibal!

Så åt helvete med allt som är svenskt det är ju dagens melodi bland etablissemanget, ju svenskare traditioner ju större anledning till destruktion.

Kioskbiträdet Sahlin var också hon inne på precis samma linje att riva det svenska samhället!

Julen ersätts då med en 24:e december fest där alla byter vinterpresenter med allha, dock är spargrisar banlysta, men en importerad ända(!)målsenlig bönematta från Ö&B blir garanterat årets vintergåva!

Julskinkan ersätts med mångkulturell ”mat” bestående av halaslaktat kött, kamelmage och torra fikonblad. Vem behöver Julskinka, revbensspjäll, sill, janson och nubbe efter en sån meny?

Ingen har heller Julledigt längre, utan nu är det midvinterledighet som skall ”firas” och som då påpassligt nog kommer att firas tillsammans med den glada och uppsluppna ramadan,

dhul-kaada och muharran -ej att förväxla med murran som är något helt annat!Och när Jultomtens röda näsa ersätts av något som mer liknar en Arvikaplog och det vita skägget av ett svart dito samt fyrverkerier runt magen så är helgen räddad, åtminstone för en del…

Och julstaken i fönstret förvandlas efter DO:s önskemål till en helt vanlig simpel decemberstake och Katri Linna står då i valet och kvalet mellan decemberstake eller en vanlig simpel vardagsstake!

Så trevligt och oerhört spännande gestaltar sig vår jul och vår framtid om D.O. (Dumheternas Ombudsman) får bestämma!

Och det är ju numera kutym att i Sverige anamma allt som är galet och idiotiskt och skrota alla gamla fina Svenska traditioner!

Fira nu Julen mina vänner som om det vore den sista…

God jul och ett Gott Nytt År till Er alla önskar

Janne

Julens motståndare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: