Helle Klein och Somalier som överger sina barn…

I bland undrar man lite hur människor tänker? Somalier som demonstrerar mot att deras ”barn” inte får komma till Sverige.Nu kan man ju fråga sig hur dessa ”knäckta mödrar” kunde lämna sina barn för flera år sedan och leva gott på vår bekostnad?
Om de nu känner så mycket för sina barn borde väl de kunna förenas i landet där deras ”barn” är. Men nej då, det är inte  den höga bidrags nivån i de länderna.
”Det är mot denna inställning som omöjliggör en återförening av somaliska familjer som Svergie-somalier nu protesterar. Somaliska barn på flykt vägras uppehållstillstånd i Sverige på grund av de passregler som skärptes i mars i år.

– Konsekvensen är orimlig, menar Yassin Abdullahi. Barn tillföräldrar som har uppehållstillstånd i Sverige kan tvingas leva i ett krigshärjat land eller som illegala flyktingar i ett annat land.”

Helle Klein, som i sin iver att göra Sverige muslimskt vill att vi kastar ut alla våra traditioner. Sedan försöker hon på fullt allvar att jämföra 40 talets Sverige med dagens.

Efter som Ulf Nilsson skrev om svenskheten i Expressen i veckan, anser hon att detta är SD propaganda.

”Det nya är att dessa kolportörer i främlingsfientlighet sitter i Sveriges riksdag.

Men att Expressens mångårige medarbetare och kolumnist Ulf Nilsson på fullaste allvar kan skriva att vi svenskar (vilka han nu menar) är på väg att avskaffa oss själva, är uppseendeväckande.

”Sverige har sen länge en minskande befolkning, ja om vi ser till pursvenskar”, påstår Nilsson och varnar för det låga barnafödandet. Muslimerna föder ju många fler barn.

”Det är oundvikligt att det muslimska inflytandet växer”, konstaterar Nilsson och slår fast att vi befinner oss i krig, om än på sparlåga.

Detta rasistiska dravel kan skrivas år 2010 i Expressen, vars ­tidningshistoria just är sprungen ur kampen mot nazism och främlingsfientlighet.”

Vill bara ta med hennes andra lågvattenmärke med.

”Medan fascismen växte fram runt om i Europa förra gången lyckades socialdemokratin i Norden fånga upp stämningarna och vända dem till ett konstruktivt folkhemsbygge, där alla fick vara med.”

Jag är 100% säker på att hade 400000 tusen invndrare stått utan för Sveriges dörr och krävt att få komma in och få bidrag hade de fått kalla handen. 40 talets Socialdemokrati fungerade för att vi var ett etniskt homogent samhälle. Inte det Sverige som Socialdemokratin skapat ca 70 år senare med massinvandring och asylturism.

Varjager

One Response to Helle Klein och Somalier som överger sina barn…

  1. Bengt Lundström skriver:

    För bl.a. Yassin Abdullahi: Sverige, som fortsätter att importera okunniga / gravt störda människor med odemokratiska attityder och beteenden, framstår i dag som ett konfliktdrabbat land. Man borde utlysa undantagstillstånd och kalla in reservisterna(inkl. 67-åriga mig)och ge oss fria händer att sanera landet från vissa politiker, myndighetspersoner och grovt kriminella och införa förändringar på bidragsområdet så blir framtidsutsikterna bättre för den svenska majoritetsbefolkningen i Sverige. / Finländare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: