När skall dagens politiker erkänna sina misstag. Ny terror attack i Tyskland.

Vi får jämt höra att det är attacker mot våra ”öppna” samhällen. Men vi vet och våra politiker vet vilka det är som ligger bakom. Jag har hela livet fått höra att man skall lära sig av sina misstag. Men gäller inte det även för våra politiker? Hur många i Väst världen måste dö för att våra politiker skall erkänna att de är den felaktiga länken?

I aftonlögnen kan vi läsa hur

somar al naher

Somar Al Naher anser att vi inte skall inte skall utnyttja terrordådet i Nice för att skydda oss själva.
”Innan Frankrike ens hunnit samlas till en tyst minut har debatten satt i gång. Flera franska politiker har använt tragedini Nice som slagträ för att plocka hem billiga poänger.Tidigare har normen varit att ledare inledningsvis uppmanar till sammanhållning och enighet. Men inte den här gången. Marine Le Pen, partiledare för högerextrema Front National, anklagade den nuvarande vänsterregeringen och den sittande presidenten François Hollande för slapphet mot terrorn.”
Sedan idag kan vi läsa om hur en”ensamkommande” liten pojke hög ner folk med kniv och yxa på ett tåg i Tyskland.
yxman
Hur många mer skall behöva skadas och dö för att folk skall inse att alla dessa ”flyktingar” som idag skriver i PK-pressen driver en agenda? När skall vi kunna känna oss trygga i våra egna länder? Vågar man ifråga sätta massinvandringen är man automatiskt rasist.
Varjager
kolingen-Röfven
 

 

1 Responses to När skall dagens politiker erkänna sina misstag. Ny terror attack i Tyskland.

  1. Pica pica skriver:

    Läser i Mail on Line om hur det ser ur i vackra Como där illegala byggt läger liknande zigenarlägren i Sverige. Många svarta men även pakistanier på väg till bl a England. De har blivit fast där sedan Schweiz stäng gränsen.

    Läste också en mycket bra artikel i Gatestone om risken för inbördeskrig i Frankrike. Detta för att ledare som Hollande, Merkel, Löfven m fl värnar mer om sina muslimska väljare än sina egna infödda medborgare.

Lämna en kommentar