På en piedestal sitter Kaplan. Tänk hur annorlunda det är när man är en vanlig människa. Enligt MP så är det ”OSAKLIGT DREV MOT KAPLAN”.

Från ledarsidans bloggen.

”Hur Stefan Löfven tycks hantera bostadsminister Mehmet Kaplan blir mer och mer klart. Det fick stanna vid ett utvecklingssamtal mellan fyra ögon. Oppositionens enda vapen i dessa fall är att framföra en misstroendeförklaring i riksdagens kammare. Mehmet Kaplan har, med all önskvärd tydlighet, signalerat att han inte kommer att lämna sin taburett frivilligt.

Delar av krishanteringen går ut på att Mehmet Kaplan är helt utan ansvar och skuld. Allt är stabens fel. Det är därmed rimligt att anta att ett antal personer ur Kaplans stab samt kanske även statsministerns egen planeringschef Anneli Toresson nu sitter löst till. Toresson ansvarar för den strategiska kommunikationen vilken har, milt uttryckt, en uppsida när vi ser hur regeringen hanterat turbulensen kring Kaplan. Åsa Romson menar att Kaplan inte ens såg en enda högerextremist.

Sameh Egyptsson, som forskat på det Muslimska Brödraskapet, beskriver mycket initierat andra detaljer om vår bostadsminister och varifrån han hämtat delar av sin värdegrund. När företrädare för det Muslimska Brödraskapet själva berömmer Kaplan som en av dem så betyder det oftast något. Mest anmärkningsvärt är det seminarium han anordnade i Riksdagen 2008 med i praktiken hela det Muslimska Brödraskapets europeiska ledning på plats. Samma Brödraskap som i Mellanöstern straffar konvertiter som lämnar islam med tortyr och ond bråd död. Samma brödraskap som misstänks för att träna sina aktivister hos DAESH / IS. Seminariet i det svenska parlamentet anses fortfarande vara en stor framgång för det Muslimska Brödraskapet i Europa då det, och dess grenar, som genomförde det är förhindrade att verka i andra länder.

Kaplan kommer dock sitta kvar om inte främst moderaterna börjar agera att få igenom ett misstroendevotum. Moderaterna har numera gjort klart att de inte avser ens försöka fånga regeringsmakten innan 2018 års val.”

Från Thoralf (grattis till 10 år som upplysare.)

”Visst är det fantastiskt hur miljöpartisterna ställer upp för sin minister med så stora böjelser för islamismen. Prästen Jonas Löhnn och nyvalde distriktsordförande för Kalmar län Max Troendlé stödjer Mehmet Kaplan. Miljöpartisterna tycks vara fullständigt förblindade angående Mehmet Kaplans agerande. Makten i regeringen tycks förlåta alla misstag oavsett om det gäller politik eller införandet av gränskontroller och id-kontroller eller andra åtstramningar i invandringspolitiken. Vilka går stick och stäv emot Miljöpartiets politik.

Jonas Löhnns retorik är också häpnadsväckande i Östra Smålands artikel!

Jag uppfattar att det är ett osakligt drev mot Mehmet. Helst skulle han så klart ha haft koll på vilka som är i samma lokal. Men det är en liten förseelse att missa det.”

”– Vi i fullmäktige sitter ju i samma lokal som Sverigedemokraterna men det gör ju inte oss till Sverigedemokrater eller hur, säger Löhnn.”

Det är beklämmande att läsa ett sådant uttalande av Jonas Löhnn. Han tycks inte förstå skillnaden på en demokratiskt vald församling, ett förtroendeuppdrag och de middagar som Mehmet Kaplan deltagit på med fascister och islamister. Att bara komma på den jämförelsen sänker Jonas Löhnn till en väldigt, väldigt låg nivå. Jag är minst sagt förvånad!

Max Troendlé har också sin bestämda uppfattning om Mehmet Kaplan.

”Max Troendlé, nyvald ordförande och språkrör för Miljöpartiet i Kalmar län är av samma uppfattning.

– Jag tycker att det är en absurd tanke att Kaplan skulle vara antingen islamist eller fascist.”

Som ni ser har de en stark agenda att ge muslimer makt och inflytande över våra liv. Detta kommer de aldrig baka ifrån. Batra låter munnen glappa men hon kommer inte sätta handling bakom sina ord. Vilket de gång på gång har bevisat. Så alla de som nu går från SD till M kanske skulle ta sig en funderar på varför Batra nu skulle stå för sdina ord?

Varjager

Kristallkulan LOW

3 Responses to På en piedestal sitter Kaplan. Tänk hur annorlunda det är när man är en vanlig människa. Enligt MP så är det ”OSAKLIGT DREV MOT KAPLAN”.

  1. Pica pica skriver:

    Det spelar ingen roll vad Fridolin och Romson säger. Svenska folket vet nu vad Mehmet Kaplan står för – det är inte svenska folket.
    Han har redan från början sålt Sverige till Erdogan och islam.

    Han kommer att bli en tung belastning för regeringen.

  2. viktor espling skriver:

    Vilken jävla idioti, låt mannen sköta sitt jobb och gå och sköt ert jobb. Den här mannen är minister av en anledning och bara för att media bedriver någon sorts kampanj här så behöver ni inte köpa grisen i säcken. Medans ni rättfärdigar era medelålderskriser med att fördjupa er i sånna här petitesser har den här mannen något viktigare att fokusera på, bostadskrisen. När jag är 30+ (vilket alla dessa tramsiga människor är) och bevittnar mitt fysiska förfall, så ska jag se till att mitt intellekt inte följer med, det borde ni också.

Lämna en kommentar