Tragedin i Trollhättan skall utnyttjas maximalt enligt Pk-media och 7 klövern.

Här är några exempel.

”Under gymnasietiden hade han långt hår och beskrivs av klasskamraterna som mycket musikintresserad, särskilt av hårdrock.

– Han hade absolut inget intresse för nynazism och liknande. Det man tänkte var bara att han var väldigt musikintresserad, det var mycket emo-stilen som gällde, säger en tidigare klasskamrat.

Men efter gymnasiet förändrade Anton Lundin Pettersson sin stil och sitt agerande på internet. Enligt personer som omgett honom klippte han av det långa håret och började gilla sidor som hyllar Adolf Hitler och Nazityskland på olika sociala medier. På Facebook understödjer också ett upprop för att stoppa invandringen till Sverige.”

”Statsminister Stefan Löfven kom till skolan i Trollhättan strax efter 17:30. Enligt polisen var han kraftigt försenad.

Löfven hälsade på barn och vuxna som samlats på området. Han la också ner blommor vid skolan för att hedra offren.”

Konstigt , det var inga uttalanden om IKEA morden….

”Om vi har en gärningsman som på social medier gillar bilder av nazisttrupper och Adolf Hitler ackompanjerad av tyska nationalsången, dokumentärer om nazisternas hemliga vapen varvat med tal av SD:s Jimmie Åkesson, vikingasånger och klipp om ”pedofili inom islam” – då har vi ett terrorproblem.

 

Om vi har människor som hugger ned skolbarn med ”fel” hudfärg, om vi har främlingsfientliga krafter som bränner ned nuvarande och blivande flyktingboenden, om dessa människor känner stöd från politiker som hetsar om att ”ta tillbaka vårt land” – då har vi ett terrorproblem.

Den våldsamma retoriken från främlingsfientliga krafter, både i talarstolar och på de politiskt understödda hatsajterna på nätet, måste bekämpas. Nu räcker det. Det är nog nu.”

Konstigt att vi har aldrig läst detta när ”svenska” IS anhängare skär huvuden av folk.

Sedan är det aldrig rätt att mörda barn.  Men jag räknar med att detta kommer att skapa månader av skuld läggning mot SD.

Arnstad

Varjager

4 Responses to Tragedin i Trollhättan skall utnyttjas maximalt enligt Pk-media och 7 klövern.

 1. Sofia skriver:

  MAKTELITEN är TYDLIG!

 2. Blodsven skriver:

  IKEA-morden var visst inte särskilt upprörande för fisknyllet.

 3. Ådärkomdenja skriver:

  ”Det var ett hatbrott!” trumpetar nu den sosseinfekterade polisen ut i media. ”Han var noga med att välja offer”. Ok, men vad är poängen? Givetvis, hela PK-ångvälten skall ges underlag för groende ”högerextremism”, SD har ”skulden”, ”näthatet måste stoppas”, mm. Jag har full förståelse för att många människor, har starka aversioner mot invällarpolitiken, nästintill hatar den. Ty den som själv drabbats, t ex står i hopplöst lång bostadskö, inte har råd att laga sina tänder, ser invällare med gratistildelade märkeskläder och senaste iPhones, m fl skattefinansierade fördelar vs ”vanlig svensk”, har full rätt att bli urförbannad. Tyvärr riktades agressionen mot invandrare denna gång, dom är inte målgrupp nr 1 i sammanhanget. Vilket däremot politikerna är. Om Löfven strukit med, i st f offren i Trollhätte-skolan, hade jag brytt mig mindre. Om en landsförrädare får stryka på foten, så kan man ytterst anse att våld är befogat. Brott mot de egna medborgarna begås dagligen mot svenska folket, utan vedergällning. Att en sån som Fredrik Reinfeldt får vandra fritt omkring i samhället ät ytterst stötande, den enda ursäkten skulle vara att han av läkare officiellt klassas som gravt psykiskt störd, och av den anledningen straffriförklaras. Det finns fog för en balanserad debatt, men den har PK-härket försatt, där finns den vänsterterror, som regeringen, gammelmedia och organisations-Sverige i samklang skapat. Undra på att det skapas hat, när ett land våldtas av den egna makteliten, som på parkett, bekvämt avstånd, åskådar effekterna som drabbar s k vanligt folk, svenskarna.

 4. elfyma+ skriver:

  Det handlar inte längre om juridik och att straffa den skyldige- eftersom han är död.
  Nu handlar det om att politiskt exploatera dådet maximalt.

  Nu ”granskas” förövarens politiska åsikter in absurdum.
  Nu handlar det om att kleta dådet på SD så mycket som möjligt.

  Han ska, i likhet med SD, ha gillat tanken på folkomröstning om invandringen. Därmed finns en tydlig koppling till SD om man får tro Expo och SVT.

  Vi som, i likhet med mördaren, gillar tanken på en folkomröstning om invandringen är därmed skyldiga till morden i Trollhättan enl. mediateatern.
  Mördaren ska till råga på allt avsky hiphopmusik. Därmed har även jag och många andra ”hiphophatare” ”kopplingar” till mördaren enl. den imfama medielogiken.

  Polisen och SVT framhåller att dådet var ett rasistiskt brott med hatmotiv.

  När två svenskar mördades på IKEA bara för att de såg ut som typiska svenskar- då var det märkligt nog inget rasistiskt brott med hatmotiv.

  Polisens professionalitet och objektivitet kan starkt ifrågasättas eftersom de tar politiska hänsyn i sin rapportering, något som är vanligt i diktaturer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: