Nya Moderaterna- opposition på låtsas

Moderaterna har satt i system att säga en sak offentligt- för att lura väljarna -men sedan rösta mot sin egen politik för att inte riskera att den blir genomförd med SD:s stöd.

Decemberöverenskommelsen innebär att Moderaterna och de andra allianspartierna lägger sig platt och inte röstar på sin egen budget.

Moderate riksdagsledamoten Finn Bengtsson, som varit öppet kritisk mot decemberöverenskommelsen, blir mobbad av den egna riksdagsgruppen. Det har gått så långt att han vänt sig till riksdagens talman för att få stöd.(SR).

Nya Moderaterna – säger en sak – menar något annat

Men inte nog med det.
Moderaterna har gjort en mängd populistiska utspel i media för att lura i väljarna att de vill skärpa invandringspolitiken.

Men när SD hakar på och stöder utspelen så gör de en helomvändning och röstar i praktiken mot sina egna förslag i riksdagens utskott. Exemplen är nu så många att det kan liknas vid politiskt lurendrejeri. (Läs mer).

Relaterat:
Moderaternas tiggeriförbud bara ett spel för gallerierna ?
Moderaternas dubbelspel i Riksdagens utskott

/Elfyma+

3 Responses to Nya Moderaterna- opposition på låtsas

  1. R Ericksson skriver:

    Moderaterna är egentligen bara ett parti för Wallenberg och Bonniers och överklassen och dom 15 000 rikaste svenskarna.
    Resten skiter dom i. Deras spindoktor Slingerman hittar på en slogan
    ” Det nya arbetarparteit ” – vilket är bullshit i kvardrat !!
    Men nu är moderatledningen avslöjad med DÖ överenskommelsen !

  2. Pica pica skriver:

    Jag tror att moderaterna vill skola in Batra fram till 2018. De har tänkt sig en gräddfil där de kunde ompositionera sig och ta det lugnt.

    MEN då går SD kraftigt fram och tar väljare snart från varje parti och säger sanningen: Vi är det enda oppositionspartiet! Då måste M och Alliansen i alla fall låtsas som om de är i opposition, trots DÖ.

  3. […] Relaterat: Nya Moderaterna- opposition på låtsas […]

Lämna en kommentar