Oliktänkande klassas som psykiskt sjuka i Sverige

Vi som inte tillhör de politiskt korrekta medlöparna får stå ut med allsköns nedsättande epitet.

Vi är främlingsfientliga, rasister, nazister, fascister, islamofober, antisemiter, homofober, antiziganister etc.
Den senaste sjukdomsdiagnosen på oss är att vi kollektivt lider av Aspergers syndrom och därför är onda.

Diagnosen ställdes igår av den sjävutnämnde experten på området Nils Poletti när han på bästa sändningstid i SR-P1 fick marknadsföra sin senaste skapelse, en pjäs som tar heder och ära av Karl den XII.

Under intervjun utslungade den politiskt korrekte hatpredikanten så grova anklagelser mot SD och dess sympatisörer att t o m programledaren baxnade. (P1-Studio Ett).

Nils Poletti. Foto: Anders Wiklund/TT
”Historikern” Nils Poletti påstår sig veta att Karl XII var bög.(Läs mer)
”Psykologen” Nils Poletti påstår sig veta att realister lider av Aspergers
Då kanske han även kan ställa diagnos på konstnärskollegan Adolf Hitler och jämställdhetskämpen Josef Stalin ?
Led de av samma åkomma (självgod maktfullkomlíghet) som PK-eliten ?

Att anklaga meningsmotståndare för att vara psykiskt sjuka är inget nytt
– det var normaliserat i Sovjetstaten och dess lydstater.
Oliktänkande (dissidenter) spärrades in på sinnessjukhus för att drogas ner och/eller hjärntvättas tills de hyllade den kommunistiska konformismen. Men vanligast var att de envisa ”Aspergarna” aldrig släpptes ut.

Tråkigt nog för Poletti har de svenska sinnessjukhusen inte kapacitet att spärra in 10% eller mer av befolkningen för att hjärntvättas till den enda sanna ”värdegrunden”.

Jag ska inte fördjupa mig i alla sjukdomsdiagnoser som ställts på oss, utan nöjer mig med Polettis senaste sjukdomsdiagnos på oss -”Aspergers syndrom”- eftersom jag personligen anklagats för att ”lida” av denna ”sjukdom” av självutnämnda ”experter”.

Det är dock inte bara Poletti som förknippar ondska med Aspergers.
Massmördaren Breiviks handlande förklaras med att han led av Aspergers (Läs mer).
En annan mordåtalad mans handlande förknippades med Aspergers (Läs mer).

Den ”vetenskapliga” beskrivningen av ”sjukdomen” har skrämmande likheter med hur de bolsjevikiska ”psykologerna” diagnosticerade dissidenterna i det forna Sovjet. (Läs mer)

Aspergers syndrom påstås vara en funktionsnedsättning.
”Tillståndet är dock inte automatiskt handikappande”.
”Hur stora besvär man har beror på den ”totala livssituationen och omgivningens möjlighet till förståelse, anpassning och stöd”.

Studier pekar på att minst fyra av 1 000 barn i grundskolan har Aspergers syndrom. Tillståndet är sannolikt vanligare hos pojkar än hos flickor”. (Källa).

I maj 2013 försvinner Aspergers syndrom som diagnos, istället ska Asperberger ingå i en ny, bredare diagnos – ”autismspektrumtillstånd”. Förändringen oroar personer som har fått diagnosen Asperger. (SR)

Med den utvidgade definitionen kan i stort sett alla Sverigedemokrater klassas som psykiskt sjuka, och om så krävs utsättas för korrigerande behandling om de inte frivilligt gör avbön vid den politiska korrekthetens altare.

Hjärnskrynklarna medger motvilligt att ”personer med Aspergers i en del avseenden kan fungera bättre än vanliga människor”.

”En del har t o m en ovanlig tankeskärpa, klarsynthet och envishet och har därmed blivit mycket framgångsrika inom sina områden.”

Det sistnämnda är ett problem bara för dem som vill ha lättmanipulerade medborgare som inte vågar eller förmår tänka själv, ungefär som i mellankrigstidens Sovjet och Tyskland (Relaterat).

Vilka som är sjukast i huvudet i den politiska korrekthetens diktatur är inte längre en medicinsk fråga. Det handlar om vem som diagnosticerar vem – om vem som har tolkningsföreträdet. (Relaterat).

Elfyma+

9 Responses to Oliktänkande klassas som psykiskt sjuka i Sverige

  1. R Ericksson skriver:

    Poletti är precis det som han anklagar andra för

  2. Jern&Betong skriver:

    En bekant till mig har Aspergers och är miljöpartist. Denne lyckas kombinera tankeskärpa, enorm koncentration och envishet med att fullständigt strunta i vad som är sant i allt som rör politik och samhälle. Lägg därtill vägran att acceptera att denne har fel samt ett kompakt ointresse för att ta till sig kunskap om politik och samhälle.
    Det politiskt korrekta samhället skapar monster.

    • elfyma+ skriver:

      Det förefaller fullständigt obegripligt- men ändå inte.
      Har själv en granne som sitter i kommunstyrelsen för MP och som verkar vara helt normal privat. Men ju närmare valet vi kommer desto märkligare beteende.
      Nu har han ställt undan SUVen och trampar omkring i stan på en specialdesignad lådbil/lådcykel som förmodligen betalats av partiet (dvs med våra skattepengar).

      Vetenskapen har en förklaring även på detta psykologiska fenomen. Men då får man gå utomlands och gräva.
      Ska utveckla ämnet ytterligare och andra psykologiska mysterier i kommande inlägg då det kan vara relevant för valrörelsen (relaterat)

      • Jern&Betong skriver:

        En delförklaring är att det är en kvinna, vilka ofta har en kreativ inställning till sanningen.

  3. Roland skriver:

    Dessa ”konstnärer” är oduglingar som lever på andra enl mig.
    Jag är rädd att dessa kommer att få ”nära” sig själva inom en inte alltför avlägsen framtid.
    Dessa vuxna kommunistbäbisar i skägg har man tröttnat på härvidlag. Dessa oförskämda svin.

    …Nää, Dra in bidragen för dem bara!!!

  4. ericr45 skriver:

    Den där Poletti låter som en ”Henrik Arnstad Rev 2”, en person som lever i en helt egen värld och utslungar hotelser och fördömanden å det grövsta till alla som inte delar hans beskrivning av omvärlden..
    Om jag ska vara ubervitsig kan man nog tro att poletten inte fallit ända ner hos Nils P

  5. HH skriver:

    ericr45 hittade vitsen jag själv tänkt komma med – poletten alltså. Men när jag ser personen Poletti – som låter italienskt – får jag bara lust att på mitt aspbergerberikade sätt börja sjunga: ”Caro mio ben” eller utbrista i spagheeettti eller baaasta.

    Förlåt mig Poletti, man ska inte skoja med namn. Men du vet – med aspberger kan man helt enkelt inte hålla igen.

  6. HH skriver:

    Här kommer det – mannen lider av POLETTIS SYNDROM! Sagt av mig som inte rår för skojet eftersom jag lider av – ja, ni vet!

Lämna en kommentar