Contra:MOTBJUDANDE PRIDE-JIPPO

Efter 1960-talets ”sexliberalism” har puritanismen tagit över i Sverige. De utlänningar som kommer hit för att titta på ”den svenska synden” blir djupt besvikna.  Sverige är ett av Europas mest puritanska länder och ett av dem där opinionsbildare skriker högst om det eventuellt skulle dyka upp en bild på en lättklädd dam på en offentlig reklampelare. Sexbutiker, som finns i varje köpcentrum med självaktning i Tyskland, finns möjligen på någon bakgata i en tveksam stadsdel i några av de största städerna. Inte ens H&M kör längre sina klassiska underklädesannonser till julen. Media i form av kvällspressen spelar ett intressant dubbelspel, de skriver gärna indignerat om ”objektifiering” och ”sexexploatering”, men sysslar just med det sistnämnda genom att i sina lösnummer visa just de bilder som de låtsas förfasa sig över (men som ger bra klirr i kassan för sålda lösnummer).

Politiker ställer upp och förfasar sig över nollningar som går över styr, över sex på nätet osv. Sex är enligt denna skola något som är privat och lämpligen bör försiggå i de inblandades sovrum. Och det är en linje som man kan hålla med om och som ligger djupt förankrad i den svenska folksjälen, med ett förvirrat gäng folkpartister från 1960-talet som undantaget som bekräftar regeln.

Det här gäller dock bara så länge det handlar om heterosexualitet, den nödvändiga förutsättningen för släktets fortbestånd. När den så kallade pride-paraden inträffar kommande lördag kommer tåget säkert som tidigare år innehålla delar med sexuella anspelningar och utspel som aldrig skulle tillåtas i något annat sammanhang och allra minst om det vore heterosexuella som gav sig hän. Det skulle genast bli gripanden för förargelseväckande beteende eller något liknande. Men den starka homosex-lobbyn tar sig friheter som ingen annan kan ta sig. Skulle de inte få göra som de vill skulle de genast skrika högt om diskriminering och ett gäng politiker och poliser skulle bli byxis. Visst kan det uppfattas som diskriminering, men då att den stora majoriteten inte kan ta sig samma friheter som den lilla minoriteten!

Men rätt väg är inte att ordna sexparader för heterosexuella utan att flytta in flatorna och bögarna i sängkammarna där de kan agera utan att allmänheten ska behöva ta anstöt. På samma sätt som gäller för all oss andra.

Märk för övrigt att det på lördag kommer att finnas massor med åskådare som kommer för att betitta de konstiga. Samma hop som för 200 hundra år sedan gick ut för att titta på när de dödsdömda fördes till galgbacken och samma hop som för femtio år sedan gick ut för att titta på de konstiga djuren när cirkusen kom till stan.

3 Responses to Contra:MOTBJUDANDE PRIDE-JIPPO

  1. Jern&Betong skriver:

    Contras artiklar är ofta som att tända lyset i ett mörkt rum. Sista stycket är som en laserstråle rätt igenom det förljugna PK-Sverige.

  2. lars erik wall skriver:

    oj oj oj oj hur bra du skriver om pride…….

  3. R Ericksson skriver:

    Jag skrev på Avpixlat att se på bögparaden det e som att vara på en annan planet >>>>>>> inlägget borttaget !!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: