Expressen tar hyckleriet till nya höjder…

Pratar om Voltair och hur de  är redo att förmedla ”sanningen”.

”Det vore välkommet om någon av alla dessa högerextremister insåg andemeningen i Voltaires ord om att inte dela andras åsikter, men ändå vara beredd att dö för rätten att uttrycka dem. Dessa avpixlade och pixlade arga män förstår inte att hoten mot de förhatligt ”politiska korrekta” journalisterna blir en bumerang som hotar deras egen yttrandefrihet.”

Är det någon som tar dessa lögner på allvar? Så som de jagar alla som inte är för massinvandring, de som ljuger och pixlar utomnordiska våldtäktsmän och mördare. De sätter på sig offerkoftan och medvetet ljuger och mörkar sanning och fakta för att sprida lögnerna.

Varjager

One Response to Expressen tar hyckleriet till nya höjder…

  1. HH skriver:

    Voltaire är alltid läsvärd – läs hans Candide t ex. Men jag måste rätta till en sak. Det var inte Voltaire som präglade meningen om att dö för att någon annan ska få rätten att uttrycka sin mening. Nej, det var hans mycket kristna väninna som visserligen i allra högsta grad tyckte om filosofen, men inte dennes antiklerikala åsikter. Och just därför uttryckte hon den meningen för att han skulle förstå rätten att få uttrycka en åsikt.

    Som bekant är det svårt med den saken idag i vårt land.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: