2 sidor på alla mynt, men i Frankrike vill man förbjuda enbart den ena sidan.

Hur är detta möjligt?

”Det var i onsdags som bråk uppstod mellan skinheads och militanta vänsterextremister nära järnvägsstationen Saint-Lazare i centrala Paris, skriver Huffington Post. Den 18-årige universitetsstudenten Clément Méric, medlem i en militant antifascistisk rörelse, attackerades av en eller flera skinheads. En av dem slog honom med knogjärn och när han föll ska han ha slagit huvudet i en stolpe.”

Det sägs rakt ut att offret är med i en militant vänsterextrem grupp. Men ändå vill de styrande enbart förbjuda högergruppen??? Kan det ha att göra med att de vänsterextrema utför de styrandes ”smutsiga jobb” i demokratins namn?

”Frankrikes inrikesminister Manuel Valls (Socialistiska partiet) säger i en intervju med den franska radiokanalen RMC att man ska slå till skoningslöst mot extremister på den yttersta högerkanten.

– Vi undersöker möjligheten att upplösa den här sortens grupper, sade han i fredags.”

Det är samma mönster vi har sett i vårt egna land, där mördare på vänsterkanten blir journalister och rasistiska”forskare” samt fuskande historiker. Om lögnerna och dåden skyddar makten blir det belöningar….

Varjager

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: