Kommer Grekland att sparkas ut ur EU? Kommer svensken någonsin få tillbaka våra pengar som Ryggradslöse och CO öst ut?

Det tror inte jag, jag tror att Grekerna lämnas att klara sig själva och valuta reserven går till att betala de nya socialist ledarnas reformer med sänkt pensionsålder i Frankrike och mer pengar till massinvandringen.

”Ilskan som Samaras hänvisade till sopade i söndags bort de tidigare regeringspartierna Nea Dimokratia och socialistpartiet Pasok. Den sände också chockvågor genom EU-länderna och finansmarknaderna när extrempartier på höger– och vänsterkanten tog mer än 40 procent av rösterna.
Högerextrema Chrysi Avgi, Gyllene gryningen, som i valet 2009 fick 0,23 procent av rösterna rycker nu in i parlamentet med 7 procent och 21 mandat av sammanlagt 300 platser.
–Grekland åt grekerna, skanderade segerrusiga anhängare som natten till måndagen marscherade genom gatorna i Aten med partiledaren Nikolaos Mihaloliakos i spetsen.
Ni är lögnare! Ni borde skämmas för ni ljuger om oss, vrålade Mihaloliakos och pekade på journalisterna som följde segertåget. På en presskonferens senare på dagen beordrades närvarande journalister att resa sig upp när partiledaren äntrade salen.
På en fråga om partiets första åtgärder i parlamentet svarade Mihaloliakos: ”Alla illegala flyktingar ut ur landet. Ut ur mitt land, ut från mitt hem!” ”

Men i Frankrike kommer det kosta oss multum.

”När Frankrike behöver fler som arbetar längre utlovar Hollande sänkt (!) pensionsålder, och detta i ett land där inte bara socialistpartiets sympatisörer tycker att 62 är en alldeles för sen gräns och 40 arbetstimmar i veckan på tok för mycket

Den franska budgeten skall också, om Hollande infriar sina vallöften, belastas med tiotusentals nya statliga jobb och inget i socialistpartiets valplattform skvallrar om åtgärder för att få Frankrikes statsbudget i balans.

Är då detta ett problem för några andra än fransmännen?

Ja, utan tvekan. Det är inte Andorra vi pratar om – även om den franske presidenten blir statschef (med den vackra titeln co-prince) även för det lilla riket – utan om Frankrike, det land som tillsammans med Tyskland ska leda Europa och skänka stabilitet åt en europeisk union som genomgår sin värsta kris någonsin. Ett Frankrike som bestämmer sig för att medvetet övertrassera sina konton är något vi alla borde frukta.”

Ryggradslöse och kompani anser att svensken skall jobba till 75. Han tar in analfabeter i mängder. Varför säger inte svensken stopp? Varför fortsätter folk att rösta på 7 klövern som sakta men säkert sänker vårt land ner till ett U-land?

Varjager

3 Responses to Kommer Grekland att sparkas ut ur EU? Kommer svensken någonsin få tillbaka våra pengar som Ryggradslöse och CO öst ut?

 1. allemand skriver:

  De pengarna kan du glömma, kommer att skrivas av utan att vi vet något.

 2. Göran skriver:

  De pengarna kommer vi inte att få se röken av, och det visste Fredrik innan han ens betalat ut dem. De är inte ett dugg säkrare än om man skulle lånat ut tusen kronor till en i A-laget.

  De uteblivna reaktionerna visar att svensken är ena riktiga töntar som låter sig behandlas hur som helst.

  EU är en flopp, som tillsammans med invandringen, starkt bidragit till att Sverige har blivit ett bedrövligt land att arbeta, leva och bo i.

 3. Fredrik skriver:

  För svenskarna är hjärntvättade, av media och politiker. Men ändå innerst inne så vet dom om att det som händer är inte bra för sverige, men blundar för det. Sedan vågar man inte rösta på någon annat parti för att råka ut för att bli stämplad att vara rasist, i sverige i dag är det ingen riktigt demokrati. Du får igentligen inte säja vad du tycker och tänkter! Då kan du bli stämd och anmäld, massor med lagar har upprättats av myndighter för att förbjuda och kritisera tex invandringen, och på negativt sätt. Det enda som skulle kunna driva detta till det mer positiva är att få ett nytt toppmodernt parti, som tar allt det goda godiset från socilademokraterna hade på 50-60 talet, och tittar lite mer framåt och har bra ideer hur saker ska lösas. Få bort rasit stämpeln den är så infekterad och kopplad till SD.

  Min syn på det hela.

  /Fredrik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: