Helgongloria på Sveriges ”Oprah Winfrey” .

”Människorättskämpen” Alexandra Pascalidou befann sig i våras på ön Bali (ännu en bjudresa?) och blev då kontaktad av, vad som hon trodde, en Expressen-journalist. Ämnet för intervjun var skor och Pascalidou besvarade frågorna över mejlen.
Döm om hennes förvåning när hon vid hemkomsten upptäcker att intervjun hamnat i Expressens annonsbilaga ”Mina skor”, som produceras av Mediapuls.
”Jag har aldrig varit med om något liknande”, säger Alexandra Pascalidou till Resume.se och kräver nu Medipuls på 330.000 kronor, fördelat på 300.000 kronor för att bolaget utnyttjat hennes namn och bild i reklamsyfte och 30.000 kronor för den skada som intrånget ska ha medfört.

Hon känner sig kränkt och unyttjad. Avtalsförhållandet med Sveriges Radiohar tagit skada”, skriver Pascalidous juridiska ombud i stämningsansökan till Stockholsm tingsrätt, rapporterar Resume.se.

Hon är mån om den integritet och trovärdighet som hon arbetat upp i sin karriär”, skriver hennes juridiska ombud och fortsätter:
”Hon medverkar normalt inte i marknadsföring. Hon anser sig dessutom förhindrad att medverka i marknadsföring på grund av sitt uppdrag för Sveriges Radio. Om hon vetat att det var en kommersiell annonsbilaga hade hon krävt ett högt arvode.”

Jag vet inte vad hon är ute efter, att tjäna pengar eller att få uppmärksamhet”, säger Anders Ungh på Mediapuls.
(Mediapuls gör cirka 30 bilagor årligen, mestadels i Expressen). (Läs mer)

Kommentar:
Alexandra Pascalidou lever högt på sin ”godhet”, ”generositet” och politiska korrekthet, i likhet med Bengt Westerberg, Lennart Koskinen, Björn Ranelid, Margareta Winberg, Täppas Fogelberg, Maria Leissner, Göran Lindberg (kapten klänning) m.fl.
Och invandrarbakgrunden utnyttjas flitigt för att vinna fördelar.

Hon marknadsför sig som ”människorättskämpe, vilket gett henne många lukrativa uppdrag som föreläsare. Hon tar 50000kr för att kämpa för människorätten i talarstolen, vilket är mer än biskop Lennart Koskinen och expolisen Göran Lindberg tar/tog för sina föreläsningar.
Hon använder sig av flera identiteter, i likhet med många andra nysvenskar. Hennes alias är Alexandra Pashalidou (hennes rumänska släktnamn).

Stämningen tycks enbart handla om pengar.
Av stämningen mot Mediapuls framgår att ”Hon medverkar normalt inte i marknadsföring. Hon anser sig dessutom förhindrad att medverka i marknadsföring på grund av sitt uppdrag för Sveriges Radio. Om hon vetat att det var en kommersiell annonsbilaga hade hon krävt ett högt arvode”.
Vad hon inte nämner är att hon marknadsför/produktplacerar mängder med varor och tjänster i sina artiklar, krönikor och TV-framträdanden. Men då har hon förstås fått bra betalt i form av pengar, resor och produkter. Exempel: Fritidsresor, ResorNu.
Hur detta går ihop med hennes uppdrag på Sveriges Radio är obegripligt.
Men det kanske förklarar varför produktplaceringarna numera duggar tätt även i de licensfinansierade Public Serviceföretagen.
Alexandras egna alster, bl.a böcker, har givetvis promotats hårt både i radio och TV. Inte så konstigt med tanke på att hon har Oprah Winfrey som förebild. Idolen Oprah tjänar 1300miljoner kr/år på pratshower och produktplaceringar i amerikansk TV. (Läs mer).

”Marxisten” Alexandra var tidigare sambo med den militante extremisten Michael Alonzo
(se videon Hatar svenskar och ”Ungdom mot rasism”).
När paret? /Aftonbladet? fejkade en ”nazistisk attack” på sig själva, fick Alexandra sparken från TV-programmet Mosaik.
Hon är fortfarande politiskt aktiv i samma anda. Hon får 50 000kr per föreläsning för att hjärntvätta våra politiker och offentliganställda. Allt givetvis på skattebetalarnas bekostnad. Nu behöver hon inte konkurrera med den ”feministiska riddaren” Göran Lindberg som tappat sin helgongloria i lårbensviken.
”Godhetsbranschen”  är nog den lukrativaste branschen vid sidan av LSS-branschen.

Relaterat:

//Elfyma+

5 Responses to Helgongloria på Sveriges ”Oprah Winfrey” .

  1. Ola Jennebrink skriver:

    Alonzo som var en PK-ist av rang,fick lära sig vad feminism är den hårda vägen.Alexandra har nämligen spöat och psykist misshandlat honom ut ur förhållandet.Sen har han kämpat hårt för sin rätt som far och han har även drivit frågan om pappors rätt i samhället.
    Min sambo stötte på Alexandra på Atens flygplats för några år sedan.Även där gapade hon högljudt om sina rättigheter.En värdig representant för den svenska feminismen.

    Att hon först i efterhand kom på att tidningen tänkte tjäna pengar på vad hon sa,visar bara hur otroligt dum i huvet den människan är.En naturens nyck har sedan kombinerat detta med extrem hänsynslöshet i en person och resultatet är något som Dr Frankenstein kunde ha skapat.Att naturen sedan placerade allt detta under en mask av strålande skönhet är bara för mycket.

    • elfyma+ skriver:

      Det var visst en annan kvinna som spöade honom (förmodligen välförtjänt) och som han har en vårdnadstvist med.

  2. Blodsven skriver:

    Den jävligaste av alla nycker, var ju att satmaran hamnade i Sverige av alla platser på jorden….

  3. TARZAN skriver:

    Jag känner några greker dom tycker att hon är malakis…

  4. […] Helgongloria på Sveriges ”Oprah Winfrey” . […]

Lämna en kommentar