I Demokratins Sverige, är hotet från SAP och stormtrupperna vardag.

Fackförbund hotar med hotellbojkott

Så lyder rubriken i Värmlands Folkblad. Ett klart och tydligt tecken i tiden. Gör du inte som vi säger, ja då straffas du ekonomiskt. Allt detta i demokratins Sverige. Där vi har fri ”television” och fri ”Radio”. Man kna undra vad nästa steg i kampen mot Svenska folket blir av Facket?

”– Vi vill inte använda våra medlemspengar på ett hotell som gynnar Sverigedemokraterna. Jag har pratat med vår ombudsman och tillsammans har vi kommit fram till att välja ett annat hotell när vi håller vårt årsmöte, säger Therese Göthe, vice ordförande i Handels Värmland.
• Varför då?
– Det handlar om vad Sverigedemokraterna står för. Vi sympatiserar inte med deras främlingsfientliga åsikter och därför tänker vi inte använda oss av ett hotell som låter dem hålla sina möten där.
• Men är det rätt att bojkotta ett hotell på grund av att de låter ett politiskt parti med representation i flera kommuner boka plats för ett årsmöte?
– Hade det varit exempelvis moderaterna hade det varit en annan sak, men vi anser helt enkelt inte att Sverigedemokraterna är rumsrena och därför har vi valt att boka ett annat hotell.”

Jag hoppas innerligt att facken förlorar ännu mer medlemar. För efter som SAP och dess stödtrupper inte styr Sverige undrar jag varför facket skickar pengar till dem? Med tanke på att alla medlemar i facket inte är med i SAP?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: