Han är ett lysande exempel på en totalt havererad invandringspolitik …..

http://snaphanen.dk/2012/12/15/sondagskronika-mordmaskinen/
Han är ett lysande exempel på en totalt havererad invandringspolitik där hundratusentals människor med okänd identitet okontrollerat släpps in i Sverige. I sjutton år har han varit på flykt undan sitt förflutna.
Den man som efterspanas som delaktig i folkmordet på nästan en miljon människor i Rwanda 1994 heter Stanislas Mbanenande och är född 1958. Sedan 2008 är han svensk medborgare. Därmed får han enligt en 55 år gammal lag – utlämningslagen (1957:668) – inte utlämnas till något annat land.

Fru och barn till Sverige på falskt pass

Via Istanbul flyger Mukazana Jeanne d´ Arc Mbanenande till Stockholm i juli 1999. Hon söker asyl som flykting hos polisen på Arlanda med ett falskt ugandiskt pass. Vid ankomsten till Sverige är hon gravid och föder familjens tredje barn.

Sedan hustrun och barnen kommit som ankare har Stanislas Mbanenande beviljats permanent uppehållstillstånd på så kallad anknytning, det vill säga som anhöriginvandrare, precis som bland andra Elin Krantz´ mördare, etiopiern Ephrem Tadele Yohannes. Det är ett av de vattentätaste sätten att ta sig in i Sverige utan kontroll av ett eventuellt kriminellt förflutet. Om migrationsverket inte har någon indikation på att personen är kriminell släpps han eller hon utan vidare in i Sverige och beviljas uppehållstillstånd. Stanislas Mbanenande har i likhet med sin fru falska ID-handlingar.

Kennet

2 Responses to Han är ett lysande exempel på en totalt havererad invandringspolitik …..

  1. Jern&Betong skriver:

    1. Ett givet medborgarskap ska kunna återkallas.
    2. De två folkgrupperna i Rwanda är etniskt identiska. Tutsierna är de som var rikare och kriget har beskrivits som ett mellan de vars barn hade skor och de vars barn inte hade skor.

Lämna en kommentar