Nyamko Sabuni kamp mot svenskheten.(DN)

Tackar J.K för tipset. Detta är ett nytt sätt att tackla det där jobbiga med Svenskarna och deras önskan att få ha rättigheter med. Saxar ur DN. Det var länge sedan jag läste något sådant dystert för våra barns framtid.

”Det könsneutrala äktenskapet krockar inte med religionsfriheten. Däremot finns en krock mellan mänskliga rättigheter vad gäller religiösa friskolor, säger integrationsminister Nyamko Sabuni.
I veckan samlar Sabuni 108 svenska organisationer för en dialog om vilken värdegrund som ska styra i det nya multikulturella Sverige. Grunden är de mänskliga rättigheterna.
Denna vecka samlar hon representanter för 108 svenska organisationer för att samtala om vad som förenar oss i det svenska samhället. För att hitta den gemenskap som kan ersätta den gemensamma religionen, kulturen eller språket.
– Svårast är när en grupps mänskliga rättigheter sätts emot en individs rättigheter, säger Sabuni. Det finns sällan rätt och fel. Olika dilemman uppstår hela tiden. När man kräver hårdare tag mot gängbrottslighet finns risken för att vi kränker individer, inte bara brottslingens mänskliga rättigheter kan kränkas utan även utanförstående helt oskyldiga människor kan drabbas.
– Men än värre kränkningar ser vi just nu i EU framför allt när det kommer båtar med flyktingar från Nordafrika.”

Vad hon säger rakt ut är att de Svenska värderingar och våran kultur passar inte in längre utan att vi skall anpassa oss till kött tsunamins önskningar och deras kulturer. Den som säger att Alliansen står för Sverige skall nog ta och se över sitt tänkande. Denna kvinna är livsfarlig för Sverige.

Lämna en kommentar