Rödebyfadern döms

Rödebymålet har nu fått en ny vändning, nu döms fadern till bland annat skadestånd. Var är skadeståndet till familjen som förföljdes under åratal med polis och sociala myndigheters goda minne?

Nu kanske familjens gård måste säljas för att kunna betala skadeståndet. Det måste glädja ligisterna och deras föräldrar. Deras syfte måste hela tiden varit just detta, att driva bort familjen de inte gillade. Eller, hur kan annars föräldrar låta sin barn trakassera en enskild familj? 
Att låta sina barn fara fram på den lilla orten, låta dem ge sig på ortsbefolkningen på olika sätt måste handla om ett totalt ointresse för andras liv och hälsa. Det är barnen och föräldrarna som tillsammans ska betala skadeståndet som fadern nu utdöms till. De ska också hållas ansvariga för alla andra brott som dessa ligister begått, det är obegripligt att man kan se mellan fingrarna vad gäller detta!

Den 51-årige man som stått åtalad för dödsskjutningen av en 15-årig pojke i Rödeby i Bleking fälls. Det meddelade hovrätten idag. Däremot slipper mannen påföljd – enligt domen var mannen allvarligt psykiskt störd vid gärningen och ska därmed inte dömas till fängelse.

SvD http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2072643.svd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: