Tårgas och stenkastning vid gränsen efter att Erdogan öppnat upp portarna mot Europa på vid gavel

Detta måste vara det bästa beviset på att EU är globalisterna verktyg för att krossa Europa och dess kultur.

Jenny Piper

Tusentals migranter har samlats i den turkiska gränsbyn Edirne och pressar på vid den grek-turkiska gränsen för att nå Europa. Turkiet gör inget för att förhindra det.

Enligt en fotograf på plats skjuter Grekisk polis med tårgas medan några av migranterna och flyktingarna kastar sten mot polisen.

Den grekiska regeringen som för närvarande sitter i krismöte har sänt förstärkningar för att förhindra en stormning av gränsen. Man säger sig vara fast besluten att beskydda sina gränser och lagar samt sända ännu fler poliser och soldater för att skydda gränserna såväl på land som till havs.

Från EU:s handfallna ledare, som varit med och orsakat problemet genom sin brist på ansvarsfullt ledarskap och oförmåga att enas om en gemensam strategi för migration samt gränsskydd trots åratal av diskussioner, hörs dock inte ett ljud!

#westandwithgreece

https://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE11975524/erdogan-har-aabnet-graensen-graesk-politi-har-skudt-med-taaregas/

Visa originalinlägg

2 Responses to Tårgas och stenkastning vid gränsen efter att Erdogan öppnat upp portarna mot Europa på vid gavel

  1. […] via Tårgas och stenkastning vid gränsen efter att Erdogan öppnat upp portarna mot Europa på vid gave… […]

  2. euroM skriver:

    Natolander Turkiet styrs av Västolikarkerna (läs banksters) och dess ledare gör allt vad de blir tillsagda att göra liksom de svenska politikern……
    Planen att förstöra Europa har planerats sedan 20-30 talet bla då av C Kalergi….samma folk som planerat detta var också skyldiga till
    försök att förstöra den vita ryska kulturen början på 1900 talet genom den röda marxistiska bolsjevismen……..
    Turkiet har fått mångmiljarder bla ifrån EU för att försöka hålla gränserna vilket de inte har gjort så det är bara att svälta ut detta land-inga bidrag framöver+glöm EU-medlemskapsförsöken…………..
    migranterna kommer välja bort sverige om vi inte erbjuder bidrag och 0 bostad

    White genocide är faktisk verklig precis som den är i tex SydAfrika

    Island tog strid emot utländska banksters

Lämna en kommentar