Public service-debatten har gått överstyr och tappat fokus på kärnproblemet

I Sverige kan globalisterna inte tillåta detta. Då är det en risk att svenska folket vaknar upp och inser att de senaste 50 åren är enbart lögner.

Jenny Piper

Att media har en stark påverkan på människor är känt sedan lång tid tillbaka och att svenska folket i decennier agerat som en lättstyrd fårskock trots att landet sakta men säkert nedmonteras kan vi tacka svensk partisk media som public service för som indoktrinerat folket att bli passiva soffsittare som lägger all sin tilltro till staten samt aldrig vågar tänka själv eller ifrågasätta.

Att hjärntvätten varit effektiv ser vi nog alla i vår vardag där de flesta känner någon som köpt all smörja som vi matas med. Jag har själv ett klockrent exempel i min närhet – en mycket kunnig man som passerat pensionsåldern och som har en framgångsrik karriär bakom sig. Men trots att han är påläst inom de flesta områden och politiskt intresserad så har han snällt svalt alla beska piller han serverats av partisk media genom åren där resultatet helt följer protokollet – han ogillar till exempel…

Visa originalinlägg 588 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: