Om att mäta snoppar med olika måttstockar

Anders Borgs fylleslag i skärgården förra veckan har nu lett till en polisanmälan – från polisen själva. Det är ett stationsbefäl på Stockholmspolisen som säger till Aftonbladet att han upprättat en anmälan gällande flera brott.

Den före detta ministern ska på en privat fest bl.a ha visat sitt könsorgan, tagit andra män i skrevet och kallat kvinnor på festen för ”hora” och ”slampa”. (Läs mer).
Beteendet är naturligtvis olämpligt, i synnerhet för en person i Borgs ställning.

Relaterad bild

Men är det så mycket värre än att i nyktert tillstånd visa upp sina genitalier och briljera med sina perversioner offentligt ?
Dekadensen har gått så långt att även polisen, försvarsmakten och kyrkan har deltar i dessa obscena parader. (Relaterat på Twitter)

Relaterad bildPrioriterad uppgift för polisen -eller brist på vettigare sysselsättning ?

Bildresultat för pride försvarsmaktenDekadent gayrillaarmé som tappat kompass och karta (Relaterat)

Bildresultat för pride kyrkanPrioriterad uppgift för en kyrka som glömt Sodom och Gomorra 

/Elfyma+

6 Responses to Om att mäta snoppar med olika måttstockar

  1. Olle E skriver:

    Tänk om det hade varit en SD-are!
    Då hade tidningarnas tryckpressar gått sönder!!

  2. Mig veterligt råder det uniformsförbud för deltagare i demonstrationståg. Skulle en grupp män exempelvis, bära bruna skjortor och byxor, kan man vara övertygad om att den svenska ordningsmakten kommer gripa dom. Så varför skulle då inte de poliser och militärer som bär sina uniformer i ett demo-tåg, likaledes gripas och lagföras?
    Näh, i ”vårt fina land” råder definitivt inte jämlikhet inför lagboken, det har ett par generationer av PK-jurister sett till.

  3. Blodsven skriver:

    Vad förvänta sig när vi styrs av feminizter, ynkryggar och idioter…

Lämna en kommentar