Svenska Dagbladet, vems intresse tjänar er hatpropaganda mot Ryssland?

En alternativ syn på stormaktspolitiken som stämmer till eftertanke.
Det som är politiskt korrekt i media behöver inte vara sant.

anthropocene

320px-Guerre_14-18-Humour-L'ingordo,_trop_dur-1915

Dagens obligatoriska Rysslandshat i SvD är en ledare skriven av Claes Arvidsson under rubriken Demokraturen Putinland. Enligt Vilhelm Moberg har man i en demokratur allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedia domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps. Dock skall tilläggas att det i definitionen för demokratur finns med det faktum att majoriteten av människorna i detta samhällstillstånd själva inte uppfattar att de lever i en demokratur.

Det är onekligen skrattretande att SvD använder demokratur som argument för sin hatpropaganda. Förvisso håller jag med om att Ryssland säkert uppfyller kriterierna, men när jag läser Mobergs beskrivning är det inte Ryssland som i första hand dyker upp i mitt medvetande utan Sverige. På samma…

Visa originalinlägg 994 fler ord

3 Responses to Svenska Dagbladet, vems intresse tjänar er hatpropaganda mot Ryssland?

  1. Benny skriver:

    Troligtvis är det så att de självgoda MSM ”journalisterna” inte begriper bättre! De har ju alltid haft tolkningsföreträde innan internet och de har svårt att anpassa sig till att folk kan söka information själv utan mellanhänder och slipper bli matade med tillrättalagda ”nyheter” från dom. Det är inte konstigt att de flesta MSM-media är på fallrepet och kräver, magstarkt nog, att vi skattebetalare ska finansiera deras fortsatta lögnaktiga propaganda.

  2. Som svar på frågan vems intresse SvD:s hatpropaganda mot Ryssland tjänar, kan jag för femtio-elfte gången förklara att det är den anglo-amerikansk-israeliska sfären (eller kortare: The Anglo-Zionists) som Claes Arvidsson betjänar, i sin egenskap av en av Elitens trogna Presstitutes härstädes. Jag säger det, då Arvidsson har varit hos SvD länge, långt innan 1998 när de judiska storbankerna på Wall Street blev storägare av SvD (liksom av AB!). Under lång tid hette det att det var norska Schibsted som var ägare. Men de måste betraktas som bulvaner. En av bankerna är Goldman-Sachs, vars boss famöst yttrade under krisen 2008: ”We are only doing God’s work”.
    Det är the Anglo-Zionists vi har att tacka för de flesta flyktingarna vi begåvats med efter ”9/11”. Det var de, som under falsk flagg, utförde terrordåden i New York och Pentagon D C, för att sedan i strid mot sina egna IMT-lagar från 1945/46, har dom fört krig efter krig i MENA, i avsikt att krossa Israels grannstater. Vilket ju har skett!
    Allt detta är välkänt för folk som har kvar sin fattningsförmåga och som har blivit hjälpta på traven, av några bland många Internet-siter som avslöjat hela ”skiten”, in i minsta detalj.
    På grund av MSM:s delaktighet i konspirationen, och med uppgift att sopa igen spåren, har fortfarande efter 15 år inte sanningen blivit allmängods. Politiker och etablissemang har en hel del att förklara, förhoppningsvis i närtid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: