80% av åldringsbotten utförs av zigenare

Veckans brott i SVT igår kväll avslöjade att 80% av åldringsbrotten i Sverige utförs av zigenare. Avslöjandet görs av en person som ser ut att ha zigensk bakgrund ?!

De hänsynslösa åldringsbrotten kan ha bidragit till att att många zigenare finns med i Polisens utredningsregister (SUR), tror GW Persson.

Det handlar således inte om att Polisen registrerar zigenare bara för sitt nöjes skull.
Polisen spelar hellre innebandy, fikar eller gör inget alls om man får tro GW Perssons tidigare uttalanden.

Varför anstränga sig, om varje polisingripande och varje registrering, innebär en uppenbar risk att bli anmäld och uthängd i media som buse, och dessutom påhoppad av hycklande polischefer som bara värnar om sin karriär ?

Se Veckans Brott – romregistret på YouTube
Tillgänglig till 16/10-13.

Relaterat:
Gatuprostitutionen
i Rosenlund i centrala Göteborg har återkommit efter förra årets stora traffickingdom och var som störst i början av sommaren.

De handlar företrädesvis om rumänskor (zigenare) som utnyttjas grovt av sina egna män och sina manliga släktingar (bröder och kusiner).

Torskarna lockas till närbelägna kyrkogård där de över våra förfäders gravar får ”fucka av sig”. Inget är heligt inom denna subkultur.
P4-Göteborg intervjuar hororna, dock utan att nämna den etniska bakgrunden.

Läs även: Vill vi ha en effektiv polis? 

/Elfyma+

6 Responses to 80% av åldringsbotten utförs av zigenare

  1. R Ericsson skriver:

    Jag tror med alla repriser och att programmet ligger på SVT play gör att mist 1 500 000 svennar ser att 80 % av alla åldringsrån görs zigge.

    • elfyma+ skriver:

      Hoppas någon lägger in klippet på YouTube, innan PK-censuren griper in och raderar efter att klippet anmälts som ”antiziganistiskt”.

  2. Jarla skriver:

    Jag hörde också 80 %, men de sluddrade så det lät som ”ordningsbrott”. Åldringsbrott hade verkligen varit något att stanna vid, att 4 av 5 brott mot våra äldre begås av zigenare! Dessutom hade det i ett slag visat hur relevant registret är. Case closed.

  3. Leif Andreason skriver:

    Jäklar vad rasistisk påstå, att zigenare rånar pensionärer!
    Det är ju staten som gjort och gör det.!

    • soniaochrasmus skriver:

      Tre av våra medlemmar i rsmh har bevisligen blivit rånade av zigenare i år ,alla tre är polisanmälda .några penninginsamlare har blivit hotade av ett gäng romer ,flera vittnen finns på detta . lokala tidningen i västervik skrev i en artikel om detta.En rom tysktalande från Bulgarien sade att deras grupp betalade 25.000
      för sina platser under några månader .
      Det är solklart organiserat av kriminella grupper från Rumänien och Bulgarien, troligen romer .

  4. […] Hur dessa ”tiggare” kan försörja sig i denna glesbefolkade bygd är en gåta då de inte ens ids gå ut i skogen för att plocka bär. Åldringarna har all anledning att vara oroliga. (relaterat) […]

Lämna en kommentar