Är folket på väg att ge upp?

Jag har har så svårt att förstå att folk fortfarande vägrar se verkligheten som sker i vårat land? Varför ligger MP så högt i alla mätningar? Är det så många människor som vill förstöra Sverige? Varför vågar folk inte säga vad de tycker och tänker? Kan det ha att göra med att Åklagaren yrkar på 6 år fängelse för Nils-Eric Hennix? Kan det vara så att de anser att den som säger det uppenbara skall spärras in? För att skrämma resten till tystnad?

Varjager

5 Responses to Är folket på väg att ge upp?

 1. Tarzan skriver:

  75 % av miljö mupparnas röster kommer från kvinnorna samma gäller det röda partiet V
  Vi har otroligt många korkade kvinnor i Sverige och numera otroligt många missbrukande kvinnor

 2. Birgitta Svedjot skriver:

  TARZAN!

  Du har förolämpat alla sveriges kvinnor grovt! Fy på dig!!!

  Ditt inlägg visar ”den som sa de´han va´de”

  En intelligent människa har impulskontroll och tänker först och talar sedan!

  Intelligensforskningen har snart funnits i hundra år och påvisar inte skillnader i IQ men att kvinnor och män statistiskt sett har olika starka och svaga sidor i intelligensen.

  Att kvinnor röstar på de partier du tycker illa om är säkert ett mycket komplext fenomen. Kvinnans intelligens är mycket kopplat till överlevnad för de svaga, mest inriktat på egna barn. Sveriges kvinnor arbetar i vårdande yrken i mycket högre grad än män. Kvinnor engagerar sig i ”mjuka” politiska frågor. Det är där man bör hitta förklaring till kvinnornas politiska ställningstagande.

 3. Melanie Eliasson skriver:

  Nej Birgitta. Det finns ingen korrelation mellan intelligens och impulskontroll. Däremot är det så att kvinnor tänker med hjärtat medan männen tänker med hjärnan. Tyvärr är det så och det är mitt tillkortakommande också. Studerar man de olika partiernas miljömanifest så skiljer sig inte miljöpartiets politik mot de andras. För mig är det märkligt att så många röstar på ett parti som egentligen inte behövs.

  • Bengt Lundström skriver:

   Det ligger en hel del i vad du anser Melanie. Det är nog så, att gener och hormoner styr oss. Kropp och ”själ” hänger ju samman. Men det finns undantag åt ”båda hållen”. Jag kan verka gammaldags men anser, att en kvinna som inte kan tänka sig att bli mor ens för en enda gång inte är en ”riktig” kvinna. Därefter kan hon gärna få göra vilken karriär hon vill ända upp till statschef om ”resurserna” räcker!

   • Melanie Eliasson skriver:

    Där håller jag med dig och jag är förmodligen gammalags jag också. Just nu står jag vid grytorna och ställer fram tofflorna när min man kommer hem. Jag skojar. Jag är hemma med barn en tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: