Hyressänkningar i Rosengård

Muslimer ska ha skattebefrielse för att de ska kunna starta företag, de ska nu också få hyreslättnader i Rosengård, förutom all annan service som kommunen bistår med, och som ändå inte gläder muslimerna, utan de måste slå sönder och bränna sina bostadsområden. I Skånskan stöttar Hyresgästföreningen muslimerna, men den minnesgode har en annan syn på saken, och hyresvärden beskrev de enorma problem de har med dessa boende förra året då debatten stormade som värst.

Var försiktig med orden, Hyresgästföreningen, för ni binder ris åt våra ryggar!

”Men ska vara varsam med orden, det är viktigt att vi är seriösa. Men i det här fallet är det verkligen så illa, service och förvaltning är obefintlig. Det är en enorm skillnad mot MKB:s hus i samma område.

Fastigheterna förvaltas av Newsec och det var också de som hamnade i skottlinjen när SVT gjorde reportage om lägenheter fulla med kackerlackor. Nu har Hyresgästföreningen tröttnat på att inget händer.
Det bara pratas och görs upp planer, men det händer inget.
Hyresgästföreningen strandade förhandlingarna med Gröningen /Acta den 23 januari. Nu blir det Hyresnämnden som får bedöma kravet om hyressänkning.”

Skånskan

Lämna en kommentar