Vänsterromantiken i svenska medier.

I Sydsvenskan idag har de gjort en hel artikel om en ”Revolutionär”. I artikel får han glorifiera Che Guevara. Prata om de sociala orättvisorna. Men han erkänner öppet att han tränades i Kuba, Tjeckoslovakien och Algeriet(Kända för att på den tiden vara demokratiska högborgar????). Che Guevara som personligen brukade avrätta klassfiender på Kuba beskrivs som en hjälte. Tidningen lyfter fram dessa stackars mördare och gör dem till frihets hjältar. Det är synd att denna artikel så enkel spårigt visar medias vänster vridning.

Saxat ur Sydsvenskan.

”Ciro Bustos är konstnären från Argentina som reste som volontär till Kuba efter revolutionen 1959. Av Che Guevara blev han handplockad till en förtrupp med uppgift att förbereda en revolution i Argentina. Tränades till agent och soldat i Kuba, Tjeckoslovakien och Algeriet. I Argentina byggde han sedan upp ett landsomfattande hemligt kontaktnät.
Varje morgon läser Ciro Bustos tidningar från Argentina och Bolivia på internet. Trots 31 år i Sverige och massor av språkkurser talar han knappt någon svenska.
Ändå är det ingen tvekan – han känner sig som argentinare. Och han längtar till födelseorten Mendoza. – Där skuggorna från träden dansar på gatorna. Jag vaktar staden i mitt hjärta.”

Så är det inte dags nu att denna våldsverkare och bolsjevik terrorist flyttar hem?
När nu staden han vaktar är fri från förtryck.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: