En riktigt bra beskrivning av Socialbidragen betydelse.

Har Knute som driver bloggen Every Kinda People skrivit.

Jag saxar lite ur det men följ länken och läs.

”För de övriga är Europas välfärdssystem den stora magneten. Hela Europa har tagit efter den svenska modellen men inget slår originalet, världens största socialbyrå.Radikala islamistiska grupper har stort inflytande över immigranterna. Detta är den verkliga orsaken till att de sackar efter i utbildning och arbete. Islam förbjuder dem att delta i de otrognas samhällsliv. Kvinnor ska vägra arbeta om de inte får använda slöja på jobbet. Det är förbjudet att arbeta i banker, restauranter och sjukhus därför att Koranen förbjuder lån mot ränta, alkohol och att röra vid personer av motsatt kön.Listan kan göras lång, det blir inte många yrken kvar att välja på. Kassörer som vägrar hantera ”orena produkter”, dvs griskött. ”Muslimska taxischaffisar som vägrar ta med hundar i bilen. Inte ens för blinda passagerare. Hundar är tydligen haram.” ”Europeisk islam” verkar inte det minsta påverkad av europeiska värderingar. Det är emot islamisk lag att betala inkomstskatt. En muslim är endast förpliktad att betala så kallad zakat till välgörenhet. Att betala moms är syndigt. Ja det kanske man kan hålla med om men inte av samma skäl.
De som inte är muslimer kallas dhimmi, beskyddade personer.
För att ha rätt att leva måste de betala skatt till herrefolket, muslimerna. Enligt imamerna kan socialbidragen räknas som en sådan skatt.
Det är för övrigt förbjudet att arbeta åt en dhimmi, så det är inte konstigt att muslimers deltagande i arbetslivet är lågt.
Islamisterna lär muslimska ungdomar att de har rätt att begära att vårt samhälle ska anpassa sig till dem men att de inte behöver respektera oss.
Unga människor som söker en identitet och hamnar i isolation från det omgivande västerländska samhället. Som hindras av sina religiösa ledare från att vara nyfikna, studera, förkovra sig, arbeta och bidra med något kreativt.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: