I vilka sammanhang ordet ”främlingsfientlighet” används.

Till och med en fråga om att sänka abortgränsen får sig en släng av ”främlingsfientlighet”.Samtidigt vill jag visa att det är en kluven inställning från våra ”experter”. För det är ”experter” som skall bedöma abort frågan, men frågan om föräldrarledighet är det politikerna som bestämmer.

”Som argument nämns risken att kvinnor använder abort som preventivmedel och att aborterade foster visat sig leva i upp till någon timme efter aborten. Ett tecken på livsduglighet enligt SD. Känslomässiga uttryck för att skapa sympatier, enligt Åsa Regnér, generalsekreterare för RFSU.

Hon är inte överraskad över att abortfrågan än en gång är uppe för debatt. I Europa har den religiösa påverkan på politik ökat under de senaste tio åren och de främlingsfientliga partierna driver frågan hårt.

– RFSU är glada över att experter sätter gränserna för sena aborter i Sverige, inte politiker, säger Åsa Regnér.”

Jag är glad att folk vågar ta upp saker till diskussion. RFSU, de enda de gör nu för tiden är att göra reklamfilmer för barn sex och leka pride…

Varjager

 

2 Responses to I vilka sammanhang ordet ”främlingsfientlighet” används.

  1. K Krassman skriver:

    I detta sammanhang blir det extra intressant att använda ordet främlingsfientligt. Eftersom SD här hänvisar tll människovärdet och att det skulle vara lika, oavsett de sorterings principer som partiet annars använder så som religion, etnicitet, sexuelläggning och kultur.

    • varjager skriver:

      Så du lägger helt plötsligt in främlingsfientlighet i ett begrepp som säger att man inte skall ta livet av foster efter 12 veckor?
      Kan man då kalla Socialdemokratin för Islamismens grogrund? Med tanke på att broderskaparna öppnar upp med nya regler för den nya ”adeln”?

Lämna en kommentar