TJÄRNA ÄNGAR

Rätt bakgrund,ger rätt värdegrund.

Jag tittade med ett halvt öga på Uppdrag granskning om Tjärna ängar i Borlänge. För mig var det ingen överraskning eller något nytt som kom fram under programmet. Det var precis det som jag förväntade mig och precis som det ser ut i utanförskapsområden som domineras av personer med islam som religion.

De vill vare sig anpassa eller integrera sig i det svenska samhället!

De driver istället kampanjer för att motverka integration för att inte deras muslimska identitet och deras kulturella seder skall rubbas. Men framför allt att de kan leva efter sharialagar och därmed sitt eget rättssystem där klaner styr i stor utsträckning. Det svenska rättssystemet skall hållas borta.


Visa originalinlägg 227 fler ord

1 Responses to TJÄRNA ÄNGAR

  1. euroM skriver:

    ……vad vi ser är helt enkelt decuckade svenska politikernas försök till utplåning av Sverige och dess etncitet-kultur och särart…..man följer alltså FNs öppetgenocideprojekt för bla Europa där den går under beteckningen ”Migrant Replacement” vilket enligt FN ska hjälpa i-ländernas minskade nativitet dvs födslotal för att på så vis rädda ekonomin i Europa(sverige) detta är naturligtvis en falsk narrativ utan är inget annat än genocide attempts på i-länderna då främst Europa…….
    enligt denna djävulska FN plan(elitens plan) så ska det övhtaget intte finnas några vita fläckar på kartan därför har man skickat mängder med oanpassningsbara dysfunktionella U-landsmänniskor en mass till alla platser i Sverige till den minsta ort….

    …..men är de inte flyktingar ifrån hemska krig fråga??

    Svar: nej! det är bara det officiella narrativet för att lugna folken i Europa då man ju inte kan tala om vad det egentligen handlar om………de svenska flyktingarna tex som flytt för sina liv åkte/åker före pandemin ofta hem till sina hemländer..och en del var/är så fräcka att de stannar årsvis i hemlandet emedans bankotot de fått fylls på månadsvis ifrån naiva svenska myndigheter som har 0 koll i princip på dessa hens………….som den naiva fd justitieministern Bodströn sagt” man får aldrig ifrågasätta en flyktings berättelser” (ler) där har ni Sweden i ett nötskal

    PS: Sverige kastade sig över även FNs ” Globald effectiv migration pact” och var troligen ett av de första länder som skrev på detta i Marocko för ca 2 år sedan vilket innebär mem fri invandring till de länder som skrev på……………

    Bild:klicka den för ev förstora den

Lämna en kommentar