Vittnesmål inifrån australiensiskt covid-interneringsläger

Låt oss hoppas att fler människor vaknar upp innan det är för sent.

Prickiga huset

I Howard Springs i norra Australien har ett interneringsläger uppförts med plats för 2 000 individer. Dit förs personer som anses utgöra en smittorisk.

2021-12-18
https://checkfact.org/vittnesmal-inifran-australiensisk-karantansanlaggning/?utm_source=mailpoet&utm_medium=email&utm_campaign=de-senaste-newsletter-total-inlaggen-fran-checkfact-org_1

Ett av Australiens nya isoleringsläger finns utanför Howard Springs i norra Australien. Myndigheterna använder bland annat avancerad kameraövervakning för att spåra medborgarna som varit nära någon som testat positiv för covid-19. Dessa personer riskerar att hamna i isoleringslägret i flera veckor.

Regelbunden testning görs i lägret och den som bryter mot regler och restriktioner riskerar motsvarande 30 000 kr i böter eller förlängd vistelse.

Ingen hänsyn tas till om du har engagemang som du tvärt måste lämna vid placeringen i lägret. Kanske blir du av med arbetet efter några veckors oplanerad frånvaro. Regelbunden testning görs och den som bryter mot regler och restriktioner under vistelsen riskerar motsvarande 30 000 kr i böter eller förlängning av vistelsen.

26-årige Hayley Hodgson flyttade från Melbourne till Darwin…

Visa originalinlägg 48 fler ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: