Är det en global övervakningsstat som vi vill leva i?

Det är kanske inte vad vi vill. Men det är dit vi är på väg. Pga fega svenskar och korrupta politiker. Svensken måste börja vakna och sluta tro på pk media och dess lögner.

Jenny Piper

Efter Donald Trumps avstängning från Twitter levererade AfD:s parlamentsgrupp i Bundestag ett sanningens ord den 28 Januari genom ett tal av gruppledaren Beatrix von Storch med titeln ”Big Tech and freedom of expression on the Internet”.

Nedan följer ett utdrag ur talet.

”De tekniska jättarna vill tysta alla som inte tror på deras sanning. Den som vågar ha en annan åsikt än dem är ”en kättare, en fiende, en klimat- och coronaförnekare, en hattalare, en rasist, en nazist.

Deras utsedda fiender måste upphöra att existera på sociala medier – det är målet med cancel culture och de-platforming. Bakom den står alliansen mellan de kulturella marxisterna och de stora teknikföretagen.

De har en arbetsfördelning: De vänsterorienterade terroristhorderna med Antifa och Black Lives Matter skrämmer politiska motståndare med massivt fysiskt våld, pöbeln driver bort egensinniga forskare från universitetet, bojkottar och attackerar företag samt vanhelgar monument, högt och smutsigt.

Släckningsarméerna på Big Techs…

Visa originalinlägg 310 fler ord

3 Responses to Är det en global övervakningsstat som vi vill leva i?

 1. euroM skriver:

  …..i den nya marxistiska världsordningen som eliten och dess kabaler nu försöker sjösätta ingår 100% övervakning av individerna som ska tvingas in i övervakade jättestäder och där innevånarna ska få begränsad rörelsefrihet om ca max 5km ifrån boendet som ska bli minimala………….
  och där privat ägande ska bort (se Klaus Schwabs-WEFs uttalande om ”att du blir lyckligare av att inte äga något). en värld där innevånarna blir 100% beroende av de styrande eliten med bla stimulipackages-dvs stimulantpaket med mat tex……..glöm resor till fjärran länder…du får ju endast röra dig i din zon och här passar fejkpandemin covid19 ifrån WHO in perfekt……….en 1984 Orwelliansk framtid helt enkelt.för alla förutom eliten där dessa regler naturligtvis inte gäller :)..

  corona-covid19 är ett effektivt verktyg för att lansera detta nya……..begränsad rörelsefrihet-och social distans bla…………..
  ”divide &% conquer” är elitens de styrandes motto…………

  Bild: UN-agenda 21/30 eller som den numera kallar sig för bla Sustainabel development-Building Back Better-the Great reset…. är alla densamma dvs en Global marxism á la Sovjet vers 2 och nu överallt.

 2. euroM skriver:

  …se videon där Rosa Koire berättar om FNs globala marxistiska agenda dvs UNagenda 21/30 (the great reset) som blir en Orwellianskt övervakning och kontrollsamhälle med 0 frihet i princip och 0 rättigheter

  —Rosa Koire – Behind the Green Mask:Un Agenda 21—

 3. euroM skriver:

  för er som fortfarande inte vet vad cultural marxism-kulturmarxism står för se bilden,klicka för ev förstora den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: