Det lilla allt rundare kräket kommer inte att svara på ditt mail.

Nej Sandor Herold,
Det lilla allt rundare kräket kommer inte att svara på ditt mail.

Det är tveksamt om han överhuvudtaget kan läsa.!? Såvida han inte lärde sig lite av det i Unga Örnar eller kanske i grundskolan. Därefter har han sannolikt ett koppel av snuskigt överbetalda assistenter som läser handlingarna åt honom.

Nu har han visserligen fått en sambo som är lång nog att läsa över axeln åt honom. Så ser det ju ut som att han själv läser!

Egentligen skulle han låsts in i samma rum som El-Moghrabi på det internat – eller snarare hotellrum – som väntar denne framöver.

Så kunde kanske livet bli något tryggare för svenska folket.

//Kenneth Sandberg
……..

From: Sandor …
Sent: Friday, January 29, 2021 9:45 AM
To: Morgan Johansson ; peter.herkel@sydsvenskan.se ; Asikter ; medandraord@sydsvenskan.se ; Heidi Avellan ; Jonas Kanje
Subject: VB: [Delat inlägg] Isak El-Moghrabi häktad misstänkt för mordet på Karolin Hakim

Malmö 29-1-2021

Till Morgan Johansson, ” s k ansvarig minister”

Isak El – Moghrabi är utan tvekan en värdig representant för det mångkulturella slödder som utan några hämningar från våra makthavare släpps in i landet för att förgylla vår så trista svenska vardag.

Isak El – Moghrabi har tydligen två bröder som för tillfället står inför rätta för medhjälp till ett annat mord i Rosengård den 30 mars 2017. Om det kan man idag läsa i sydsvenskan som naturligtvis på sedvanlig censurjournalistiskt sätt inte nämner dessa avskums namn eller ursprungliga nationalitet.

Troligtvis så är den ena broder, Ahmad El – Moghrabi, den som den 11- 2 -2015 vansinneskörde med en hyrd Mercedes i 140 kilometers hastighet på Amiralsgatan då han jagades av en polisbil och tappade kontrollen över denna och for upp på trottoaren där han körde på en kvinna med en barnvagn.

Det var ett under att ingen dödades men kvinnans liv är förstört då hon om jag minns rätt fick amputera ett ben samt att hon lider av allvarliga hjärnskador och sitter i rullstol idag.

Så visst har vi haft mycket nytta av att familjen El – Moghrabi fått en fristad i vårt land när dom också säkerligen som så många andra likvärdiga mångkulturella slödder ”flytt” undan förföljelse i sitt hemland, Morgan?

Isak El – Moghrabi har ett mycket imponerande CV trots att han bara är 22 år. Eller vad tycks, Morgan? Förstår att du är imponerad av detta av dig importerade avskum, eller hur?

Här kommer några av hans meriter:

Grov olovlig körning, grov stöld, narkotikabrott, grov misshandel, tillgrepp av fortskaffningsmedel, rattfylleri, grovt olaga hot, ofredande, misshandel, olaga frihetsberövande, utpressning, rån, övergrepp i rättssak och nu även häktad och misstänkt för mordet på Karolin Hakim.

Naturligtvis så kommer du inte att besvara mina frågor denna gången heller eftersom du är en feg liten ynkrygg som väljer tystanden så fort besvärligheter angående din och ditt partis folkförrädarpolitik när det gäller invandring dyker upp, Morgan.

Men ställer ändå frågan om vilken nytta har Sverige haft av familjen El – Moghrabi? Hur mycket har enbart denna familj kostat oss i olika bidrag samt olika insatser av dom sociala myndigheterna? Hur mycket i fängelse och rättegångskostnader och advokatkostnader har dom trevliga bröderna El – Moghrabi kostat oss?

Skulle du kunna göra en sammanställning av dessa kostnader och skicka detta till mig samt jämföra detta med den summa som jag och min fru, båda invandrare, betalat in i form av olika skatter under dom ca 45 åren som vi båda varit heltidsarbetande som lokförare och sjuksköterska? För att göra uträkningen lätt för dig så har vi båda bara i skatter på våra inkomster av tjänst i genomsnitt tillsammans betalat in ungefär 20 000 kr per månad. Alltså ca 200 000 kr per år i 45 år.

Det borde väl även du kunna räkna ut och kan du inte det så får du väl ta hjälp av någon av dina sekreterare eller pressansvarig.

Denna uträkning och jämförelse bör du göra för att förstå skillnaden mellan slödder som kommit till Sverige enbart för att ställa till jävelskap i form av allehanda kriminalitet och annat och invandrare som kommit hit för att föra landet framåt och på det sättet tacka för att dom fått en fristad här.

Men du värdesätter troligen familjen El – Moghrab mera än mig eftersom jag ju i dina ögon bara är en simpel rasist och främlingsfientlig parasit som dessutom röstar på SD.

F ö så får jag väl gratulera dig till din löneförhöjning på ca 3000 kr i månaden. Själv fick jag min pension höjd med ca 250 kr per månad.

I samband med mordet på Karolin Hakim så uttalade du dig på följande sätt : ” Vilka fega och avskyvärda kräk och odjur som ger sig på en nybliven mamma”.

Jag skulle vilja uttala mig på följande sätt om dig och andra politiker som släpper in slödder som familjen El – Moghrabi i landet : Vilka fega och avskyvärda odjur till politiker vi har som utsätter sina landsmän för varelser som familjen El – Moghrabi genom att släppa in dessa i vårt land. Vilken av dessa politiker som är mest avskyvärd är svårt att säga eftersom det finns så många av dom men Morgan Johansson ligger bar till.”

Kommentar på detta Morgan?

Sandor Herold, invandrare av den tamare sorten

Isak El-Moghrabi häktad misstänkt för mordet på Karolin Hakim

Lämna en kommentar