91 procent i skatt räcker inte, regeringen vill höja!

Det är dags att börja bränna hemma igen.

Petterssons gör Sverige lagom!

SKATTER. I förslaget till budget som regeringen presenterade igår ingår höjda alkoholskatter. Det kan vara lockande att höja skatteintäkterna när det är svårt att resa på grund av corona, men det kommer andra tider. För bara öl har skatteintäkterna ökat med c:a 300 miljoner hittills i år och finansminister Magdalena Andersson tänker sig att ännu en höjning av den svenska alkoholskatten på öl, vin och sprit ska ge 550 miljoner extra per år, det är mindre än en piss i Mississippi. 

Visa originalinlägg 831 fler ord

3 Responses to 91 procent i skatt räcker inte, regeringen vill höja!

  1. euroM skriver:

    ..de här skattepengarna kommer att gå till att finansiera importhensens dvs migranternas ”all inclusive” ……skatteintäckten..300milj+550milj sek räcker till endast försörja ca 2-3 veckors införsel av sk skräpfolk ca totalkostnader 500000kr st/året……..dessa (förlåt uttrycket) idioter till politiker i riksdagen fortsätter alltså dra på sig mer och mer kostnader för varje månad för svenska folket då man inte satt stopp för import av bidragsberoende migranter från U-länderna utan skyddsbehov (glöm MIG-verkets falska lista på länder med sk skyddsbehov-den är totalt fejkad)
    Sveriges skattemedel är sedan 2017 helt tömda av dina poltiker som sitter i rksdagen…….Sverige har klarat sig de senaste åren pga av enorma lån från banksters lånehajar som WB-ECB-IMF mfl andra …säkerligen med dåliga villkor……….
    man kan undra vad finansministern satt i säkerhet för dessa lån?? är det våra skogar och malm mm?????

    Bild: banksters gillar länder som skuldsätter sig
    kllcka för ev förstora bild

  2. euroM skriver:

    bra bild detta-mannen till höger får representera svenska folket

  3. euroM skriver:

    Löfven har nyligen sagt att han önskar kunna bo i Rikebyghetto för där är det så fint och multikultiaktigt 🙂 spelar han dum eller är det ren naivitet??
    ”……………. i en intervju med Expressen påstår att han gärna skulle
    flytta till ghettot Rinkeby, där det enligt Löfvén är många som vill bo”…………….
    läs mer på Jenny Pipers blogg

    Skicka våra politiker på bootcamp till orten i en vecka så lär det bli annat ljud i skällan

Lämna en kommentar